Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Bilderna på Suri Cruise och Katie Holmes – matchar på New Yorks gator

17 dec, 2021 
AvJessica Rådne
katie holmes och suri cruise 2007
Mor och dotter har fångats på nya bilder ihop. Iförda munskydd och varma jackor strosar Suri Cruise och Katie Holmes gatorna fram i hemstaden New York.
Annons
6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspårBrand logo
6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspår

Snart tio år har gått sedan Hollywoodstjärnorna Tom Cruise, 59, och Katie Holmes, 42, gick skilda vägar. Under sitt sex år långa äktenskap fick de ett gemensamt barn, dottern Suri Cruise.

tom cruise med suri och katie holmes
Suri 6 månader gammal tillsammans med föräldrarna Katie Holmes och Tom Cruise 2006.

Suri är idag 15 år gammal och syns ofta vid sin mammas sida i hemstaden New York. På nytagna bilder går de runt på gatan ihop. Så här ser de ut!

Annons

Matchar med munskydd och frisyr

Det är brittiska tabloiden Daily Mail som har kommit över bilder på Katie Holmes och Suri Cruises promenad en novemberdag i New York.

Katie bär en senapsgul smårutig rock som går ned över fotknölarna, matchat med en läderväska i samma kulör. Under rocken bär Katie en diskret outfit bestående av svarta leggings och en svart stickad tröja. På fötterna har stjärnan stickade grå sockor och svarta loafers. Eftersom det är covidtider bär Katie även ett brunrutigt munskydd.

Mor och dotter matchar på två punkter, med utsläppt brunt hår och munskydd. Suris klädsel går däremot i blågröna nyanser. På fötterna bär hon kornblå Chuck Taylor All Star-skor, på nederdelen ljusblå rutiga tygbyxor och överkroppen en mörkgrön stickad tröja samt en mörkblå jeansjacka med teddyfoder.

Katie Holmes har ensam vårdnad om Suri Cruise

Katie är ensam vårdnadshavare till Suri sedan skilsmässan från Tom Cruise 2012. Suri var 6 år vid separationen och har rätt till umgänge med pappa, men har inte synts vid hans sida sedan 2013.

scientologikyrkan
Scientologikyrkans Celebrity Centre i Hollywood, Los Angeles.

Enligt källor till Hollywoodlife som ELLE tidigare rapporterat om är Tom mycket angelägen om att hålla kontakten med Suri. Dock tillhör han då liksom nu det högre skiktet i Scientologikyrkan vars tro förbjuder medlemmar att ha kontakt med avhoppare och familj utanför rörelsen.

Annons

År 2020 rapporterades det att Tom varken hade träffat eller talat med Suri sedan året efter skilsmässan. Katie ska dessutom ha skrivit på ett avtal som förbjuder henne från att kritisera kyrkan öppet, vilket också var ett av villkoren för att hon skulle tilldelats full vårdnad om Suri.

Aktuell med ny film

Katie jobbar just nu med inspelningarna av det historiska dramat Rare Objects, baserat på en bok med samma titel av Kathleen Tessaro. Inte nog med att Katie spelar huvudrollen i filmen, hon är dessutom medproducent och manusförfattare.

Katie är en sådan extraordinär talang både framför och bakom kameran. Vi kan knappt bärga oss till att alla får se hennes vision för den här filmen komma till liv, har medproducenterna Jordan Yale Levine och Jordan Beckerman nyligen sagt i Variety. .

Foto: TT, Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons