Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Bilderna på Emma Stone – två månader efter förlossningen med dottern

04 maj, 2021 
AvElin Jonsson
BILDERNA PÅ EMMA STONE – TVÅ MÅNADER EFTER FÖRLOSSNINGEN MED DOTTERN
I mitten på mars föddes Emma Stone och komikern Dave McCarys dotter – och flickebarnet är parets första barn. Nu för första gången sedan förlossningen visar Emma Stone upp sig på stan, och kaffe verkar vara skådespelarens högsta prioritet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 saker om Emma Stone du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Emma Stone du kanske inte visste

I januari i år rapporterade amerikanska och brittiska medier att skådespelaren Emma Stone väntade sitt första barn ihop med sin kära komiker Dave McCary. Nyheten om graviditeten kom bara en kort tid efter hennes och makens superhemliga bröllop. Nyheten om graviditeten kom när Us Weekly visade upp bilder på skådespelaren och hennes vän på promenad – där Emmas bebismage stod i centrum.

– Hon verkar väldigt glad och exalterad över att snart bli mamma, hon går hela tiden runt och tjoar och tjimmar, berättade en källa till sajten samtidigt som hen förklarade att Emma Stone fortfarande höll igång både vad gällde sociala livet och hälsolivet. Men att hon och maken ville hålla graviditeten hemlig.

Annons

Emma Stones dotter har ännu hemligt namn

I mitten på mars var det så dags! Då kom det lilla flickebarnet med storken till Hollywood-paret Emma Stone och Dave McCary, och det rapporteras om att datumet var den 13 mars.

– Emma har hållit sig hemma med maken och barnet. Hon håller sig så mycket hon kan under radarn, och bett att man ska respektera deras privatliv så här i början, avslöjade en källa för US Magazine strax efter förlossningen, och fortsatte:

– Hon försöker smälta alla otroliga intryck av sin första tid som mamma.

Emma Stone och Dave McCary har ännu inte avslöjat dotterns namn, och heller inte visat upp flickan för allmänheten. Att hålla hemlisar verkar vara parets paroll här i livet!

Emma Stone på stan – 2 månader efter förlossningen

Men nu visar i varje fall Emma Stone upp sig för första gången sedan förlossningen. I ett par läckra jeans och en avslappnad tisha kliver hon runt på stan i LA med två Starbucks-kaffe i högsta hugg. Och Emma Stone som ännu inte öppnat upp om det nya livet som småbarnsförälder verkar dock ha viskande fåglar omkring sig. För i april öppnade en källa upp om parets långa önskan till att bli föräldrar.

– Att nu ha blivit mamma är en otrolig upplevelse för Emma, och hon älskar det. Och Dave är en asskön kille som känner sig oerhört lyckligt lottad som får dela denna upplevelse med Emma. Han är också en väldigt bra pappa, närvarande och hjälpsam hela vägen ut.

Emma Stone fastnade på bild under sin tur på stan i LA

Pacific Palisades 2021-05-01 Pacific Palisades Emma Stone handlar kaffe i blåjeans och svart t-tröja!
Kaffe, kaffe, kaffe!

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons