Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Bilderna från Kylie Jenners 18-årsfest!

11 aug, 2015 
AvOlle Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Igår fyllde den sista ur den här generationen Jenner/Kardashian 18 år, och det råder inget tvivel på att Kylie Jenner firades ordentligt. Gästerna var många och uppklädda, och presenten från pojkvännen Tyga var inte en vanlig present från en 20-åring.

Foto Stella Pictures

Födelsedags middagen ägde rum på restaurangen The Nice Guy innan festen fortsatte på nattklubben Bootsy Bellows, och när gästerna hade anlänt och minglat en stund fick Kylie Jenner sin födelsedagspresent av pojkvännen Tyga. På gatan utanför nattklubben stod ingenting mindre än en splitterny vit Ferrari med en röd rosett knuten runt. Ferrarin är av modellen 482 Italia och går loss på fantasisumman 320.ooo dollar vilket motsvarar dryga 2.950.000 svenska kronor.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Fast det är klart, att köpa en bil för den summan ter sig ju mer eller mindre helt okej om man jämför med Beyoncés skoköp häromdagen, som gick loss på ungefär samma summa.

Annons

Oavsett present vekar festen ha fortlöpt utan större skandaler. Efter minglet utanför nattklubben begav sig gästerna in på stället, och framåt småtimmarna hade de en liten efterfest i diskavdelningen i köket. Bilderna på alltsammans ser du i bildspelet nedan. Grattis på födelsedagen – och till en svindyr vit bil, Kylie Jenner!

Mer läsning om familjen Jenner från ELLE:

Caitlyn Jenner och 11 andra kändisar före och efter plastikoperationerna >

Kylie Jenner är hårdrottningen – se hennes bästa frisyrer här!

Mer läsning om familjen Jenner från ELLE:

Caitlyn Jenner och 11 andra kändisar före och efter plastikoperationerna >

Kylie Jenner är hårdrottningen – se hennes bästa frisyrer här!

Annons