Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Bilderna från Gwen Stefani och Blakes bröllop – se hennes två klänningar

06 jul, 2021 
AvJessica Rådne
gwen stefani
Gwen Stefani bar två vackra kreationer av designern Vera Wang under sitt bröllop med countrystjärnan Blake Shelton. Se dem här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 5 saker om Gwen Stefani som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Gwen Stefani som du kanske inte visste

Hösten 2020 gick Blake Shelton, 45, ned på knä och friade till Gwen Stefani, 51.

”Hej Gwen Stefani, tack för att du räddade mitt 2020... och resten av mitt liv ... jag älskar dig. Jag hörde ett JA!”, skrev han på Instagram efteråt.

Nu har bröllopet ägt rum och paret bjuder världen på vackra bilder från deras stora dag.

Två brudklänningar Designade av Vera Wang

”3 juli 2021 drömmar slår in !!!”, skriver Gwen intill ett Instagraminlägg med bröllopsbilder. Fotografierna visar att hon bar en riktig gräddbakelse till klänning.

Ett ärmlöst liv med djup urringning och en lång fluffig tyllkjol med släp har matchats med vita cowboyboots och brudslöja. Artisten bär sin signatursminkning, sotade ögon och röda läppar. Håret är uppsatt i en stram knut och accessoarerna består av breda gyllene armband och en tunn kedja med ett kors runt halsen.

Annons

Gwen tackar i inlägget designern Vera Wang som står bakom brudklänningen – den första av två.

Broderade in barnens namn i brudslöjan

I ett annat inlägg får vi se att Gwen har bytt om. Nu bär hon istället en ärmlös klänning med kort tyllkjol.

”Du behöver en festklänning när du gifter dig med Blake Shelton”, skriver Gwen intill bilden. Också här har hon taggat in Vera Wang.

I ett inlägg på stylisten Rob Zangardis Instagramkonto visar Gwen upp sin slöja där hon låtit brodera in sitt och makens förnamn, samt namnen på hennes tre söner; Kingston, 15, Zuma, 12 och Apollo, 7.

Så träffades Gwen Stefani och Blake Shelton

Gwen och Blake träffades på jobbet 2015 när de båda satt som coacher i den amerikanska versionen av talangjakten The Voice. På den tiden var de båda nyskilda, Blake från Miranda Lambert och Gwen från Gavin Rossdale.

Blake Shelton har inga egna barn, men agerar nu bonuspappa åt Gwens tre söner. Bröllopet med Gwen Stefani är hennes andra, och Blake Sheltons tredje. Han har tidigare även varit gift med Kaynette Gern.

Källa: ELLE US

Foto: Instagram

TV: Här är Hollywoods mest ikoniska kändisparBrand logo
TV: Här är Hollywoods mest ikoniska kändispar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons