Bilderna från Amanda och Alex Schulmans sommaridyll på Gotland

amanda-schulman-gotland-elle

Vill du suktas eller bara marineras i lite inspo, var god spana in Amanda och Alex Schulmans lyxiga sommarhus på Gotland här!
14 juni, 2022
Hannah och Amanda om framgång och misslyckanden
2:13

Efter reklamen: Hannah och Amanda om framgång och misslyckanden

(2:13)

Slå på ljud

I över ett decennium har Amanda Schulman, 42, hunnit med både det ena och det andra vad gäller entreprenörskap – och tillsammans med sin syster Hannah Widell, 47, har hon satt ett avtryck i den svenska medievärlden.

Under åren har medieduon jobbat med pr och personliga varumärken, skrivit ett flertal böcker – som nyligen gick och blev tv-serie, gett ut magasin och satt upp shower – och inte minst producerat poddar under varumärket och bolaget Perfect Day, som de nyligen sålde. Utöver det har de även lanserat klädmärket Daisy Grace, sminkmärket All I Am Beauty, startat modellagentur och släppt eget vin, och systrarna har gjort allt tillsammans.

Sommar betyder flykt till Gotland och Rute

Till vardags och mellan viktiga möten brukar Amanda Schulman krocka samt samla på sig p-böter när hon kör runt i maken Alex Schulmans, 46, bil. Något han berättat om i sin podcast Alex & Sigge ett flertal gånger. Men när de inte bråkar om detta har paret myspys ihop med barnen Charlie, 12, Frances, 9, och Louis, 5.

Och nu är det sommar igen. Vilket betyder att makarna Schulman flyr söder ut. Från våningen på Östermalm i Stockholm till Rute och den mysiga ladan på Gotland. Under somrarna som gått har Amanda Schulman delat med sig av bilder från den gotländska idyllen på sina sociala medier. Här har vi samlat en drös av dessa!

”Gotlandshelg!”

”Den stora höstdukningen”

Mandy Schulman älskar färgade ljus

En vacker utomhusbrasa under tak

En gotländsk grönska

En klättrande buske av blåregn

Vilka bjälkar, va!

Nybäddat i sovrummet

Murrigt värre

”Jag har sytt upp kuddar för en miljon”

Foto: TT/Instagram

Titta in i de svenska kändisarnas lyxiga lantställen
1:14

Efter reklamen: Titta in i de svenska kändisarnas lyxiga lantställen

(1:14)

Slå på ljud