Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Bilderna bekräftar Phoebe Dynevors romans med Pete Davidson

27 apr, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Phoebe Dynevor och Pete Davidson är ett par!
I över en månad har det ryktas om att Familjen Bridgerton-stjärnan Phoebe Dynevor och komikern Pete Davidson är ett par.
Nu visar bilder att romansen är ett faktum!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verklighetenBrand logo
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten

I slutet av mars började det svallras om att stjärnskottet Phoebe Dynevor, känd som Daphne från succéserien Familjen Bridgerton, och Saturday Night Live-komikern Pete Davidson hade en romans på gång.

Enligt uppgiftslämnare till olika medier hade de synts ihop på både New Yorks gator, där han håller till, och i Manchester där hon bor. Romansryktena tog extra mycket fart när Pete Davidson under en frågestund med studenter från Marquette University fick frågan vem hans kändiscrush är.

– Jag är tillsammans med min kändiscrush, ska han ha svarat då.

Annons

Har halsband med deras bokstäver

För inte så länge sedan ställde paret också upp i intervjuer på olika håll, och hade då matchande halsband med bokstäverna PD.

Och i helgen fångades turturduvorna på bild när Pete Davidson hälsade på sin nya flamma i England. De sågs krama om varandra, skratta och busa.

Phoebe Dynevor och Pete Davidson.

26-åriga Phoebe Dynevor har förutom Netflix-serien Familjen Bridgerton medverkat i Younger, Snatch och Waterloo Road. Hon har huvudrollen i det kommande dramat The colour room, som blir hennes långfilmsdebut.

Annons

Efter den första säsongen av Familjen Bridgerton började många fans hoppas och tro att det fanns något romantiskt mellan henne och Regé-Jean Page eftersom deras kemi var så stark. Men så verkar det alltså inte vara.

Phoebe Dynevor och Pete Davidson.

Kärleksbilderna på Phoebe Dynervor och Pete Davidson

Pete Davidson å sin sida har förutom sina många år i SNL gjort en hel del stand-up, gästat olika tv-serier som Brooklyn-99 och gjort filmen The king of Staten Island, som är halvbaserad på hans eget liv.

Komikern har också ett pärlband av kända partners bakom sig. Han har bland annat varit förlovad med Ariana Grande, han har dejtat 20 år äldre Kate Beckinsale och Margaret Qualley, känd från bland annat The Leftovers, The nice guys och Once upon a time in Hollywood.

Annons

Nu har de alltså haft en mysig helg tillsammans i Manchesterområdet, och under måndagen sågs Pete Davidson lämna England för att åka tillbaka till USA.

Phoebe Dynevor och Pete Davidson.
Phoebe Dynevor och Pete Davidson.
Annons
Phoebe Dynevor och Pete Davidson.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons