Big Little Lies säsong 2 ser ut att bli av

Då planeras Big Little Lies 2 att spela in.

HBO:s så hyllade serie, Big Little Lies, gav Alexander Skarsgård sin första Emmy – nu ser den ut att få en säsong två!
10 november, 2017

Så sent som i september vann Alexander Skarsgård pris för bästa manliga biroll i HBO:s hyllade serie, Big Little Lies. Serien i sju delar, som hade premiär under året, har varit på allas läppar sedan dag ett. Det beror inte bara på den imponerande rolluppsättningen, med bland andra Nicole Kidman, Reese Witherspoon och Alexander Skarsgård, utan kanske främst på det enormt viktiga och skrämmande ämnet om våld i nära relationer.

För samtidigt som Skarsgård prisades för sin insats, så spelade han rollen som en impulsiv, svartsjuk och kontrollerande hustrumisshandlare.

Serien var en succé, och prisades utöver Skarsgårds utmärkelse med tre andra diton, bland annat bästa miniserie – vilket också fick Nicole Kidman att ge Alexander Skarsgård en kyss på munnen. Och nu ser den ut att få en säsong två, det skriver W Magazine.

Då planeras Big Little Lies 2 att spelas in

Reese Witherspoon har tidigare sagt att hon varit optimistisk inför en fortsättning på serien, och nu har hon även rensat schemat genom att hoppa av inspelningen av sci-fi-filmen Pale Blue Dot, som var planerad ungefär samtidigt som HBO var intresserade av att spela in Big Little Lies uppföljarsäsong under våren 2018.

HBO har själva inte bekräftat att inspelningen blir av, men seriens skapare, David E. Kelley, har sagt att han bollat idéer och försökt få ihop gruppen igen.

”Jag är optimistisk för alla vill göra det”, sa han till Hollywood Foreign Press Association.

”Vi känner att vi fortfarande ha mer berättande att göra.”

Läs mer:

Se bilden som får ”Big Little Lies”-fansen att jubla