Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Se bilden som får "Big Little Lies"-fansen att jubla

09 maj, 2017 
AvAnaïs González Cruz
Skådespelerskan Reese Witherspoon vet minsann hur man håller fansen på sträckbänken. Nu spekuleras det vilt om stjärnans luriga inlägg på Instagram.
Annons

I april sändes det sista avsnittet av Big Little Lies, men trots en final lika fulländad som en solnedgång i Monterey kan fansen inte få nog.

Åsikterna om en möjlig, andra säsong går dock isär. Regissören Jean-Marc Vallée är starkt emot idén, tvärtemot seriens skådespelare. Och nej, handlingen i Liane Moriarty’s roman (som Big Little Lies baseras på) sträcker sig inte längre än den första säsongen, men författaren själv uppger att hon redan börjat spåna på en uppföljning.

Det finns alltså ingen som HELST anledning att ge upp hoppet – och särskilt inte nu. Under gårdagen publicerade Reese Witherspoon en extremt suggestiv bild på Instagram med kollegorna Nicole Kidman och Laura Dern:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Working on some new lies”, lyder bildtexten.

På nätet ryktas det att tjejerna bara gjort en plåtning tillsammans och att en andra säsong inte alls är på gång. Men det tänker vi väl inte tro på, eller hur?

Foto IBL, Giphy

Annons