Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Big Brother gör comeback 2020

24 sep, 2019 
AvELLE -redaktionen
Big brother gör comeback 2020, tidigare vinnaren Carolina Gynning
Någon som saknat Big Brother? Nu behöver du inte göra det länge till! I vår kommer dokusåpan tillbaka, och TV4 avslöjar nu de stora ändringarna i Big Brother 2020.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den omtalade dokusåpan Big Brother kommer tillbaka 2020! Senast vi kunde följa programmet var 2015 – och nästa år får vi äntligen möjligheten att följa ett gäng färgstarka personer 24 timmar om dygnet, i 100 dagar, igen. I dokusåpan har vi tidigare sett profiler som Carolina Gynning, Linda Rosing, Marcelo Peña, Hannah Widerstedt, Annica Englund och Kitty Jutbring.

Första gången Big Brother sändes i Sverige var år 2000, därför blir det ett 20-årsjubileum nästa år.

Big Brother revolutionerade tv-världen när det sjösattes i Nederländerna för 20 år sedan och det går fortfarande oerhört starkt internationellt. Med dagens teknik och smarta telefoner så är Big Brother mer rätt i tiden än någonsin tidigare och vi ser verkligen fram emot att få göra ett helt nytt och modernt Big Brother, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4 och C More film, i ett pressmeddelande. Han forsätter:

– De tekniska förutsättningarna för att låta tittarna följa och styra vad som händer i huset är på en helt annan nivå idag och vi tror att det kommer locka den unga digitala generationen, men även en bredare publik som har följt Big Brother tidigare.

Annons

Ändringarna i den kommande säsongen av Big Brother

I pressmeddelandet avslöjar TV4 även ändringarna i den kommande säsongen.

Den som följt programmet tidigare säsonger vet att tittarna har stor makt när det gäller vilka som får stanna kvar och vilka som får lämna huset varje vecka. Men i den kommande säsongen kommer tittarna att ha en ännu större makt – nu har de även chansen att vara delaktiga i många uppdrag som deltagarna i huset kommer att utföra.

Castingen ser även den annorlunda ut från tidigare.

– Castingen ser lite annorlunda ut än tidigare säsonger av Big Brother. Det vi söker nu är ett tvärsnitt av Sverige som det ser ut idag, främst i åldern 20-30 år, medvetna personer som har koll på sin omvärld, är verbala, har humor och det lilla extra. Annorlunda är bra, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4.

Här söker du till Big Brother 2020

Deltagarna tävlar i slutändan om prissumman på en miljon kronor – är du den som tror att du kan kamma hem prissumman? Här kan du söka till programmet.
Big Brother startar under våren 2020, och kommer att visas dygnet runt på TV4 play och C more. Varje vardag visas också en sammanfattning av dygnet på Sjuan. 

Foto: TT

Läs mer: De vann pris på Kristallen 2019 – här är hela listan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons