Biancas kärlekshyllning till Phillipe på Instagram

Biancas kärlekshyllning till Phillipe på Instagram

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen verkar ha hittat tillbaka till varandra igen, åtminstone om man läser på Instagram där hon kärleksbombar honom i ett nytt inlägg.
03 januari, 2020
Bianca Ingrossos stilresa genom åren
Slå på ljud

Alla som har hängt med i Bianca Ingrossos liv under det senaste året vet att det har varit lite upp och ner i relationen med pojkvännen Phillipe Cohen.

Paret har gjort slut ett flertal gånger, med början redan i januari för ett år sedan. Då gjorde paret officiellt slut men hann ångra sig redan efter fyra månader då de blev tillsammans igen lagom till Bianca Ingrossos och Alice Stenlöfs showcast i Globen.

Efter den skrev Phillipe en kärleksfull hyllning till Bianca på Instagram:

”Min jävla superkvinna!!! Aldrig någonsin har jag vart så stolt!! Du är den absolut mest talangfulla, drivna och vackraste människan jag någonsin träffat i hela mitt liv! (…)  Du är min ‘mami’, min ‘älskling’, min ‘Ankie’ och kvinna i mitt liv och inte en enda dag är en dag då jag inte blir kär i dig på nytt. Jag älskar dig ANKIE”.

Öppnar upp om relationen på Instagram

Sedan kom sommaren och paret gjorde slut igen och slutade därmed följa varandra på sociala medier.

Nu har den som följer Bianca Ingrosso på Instagram kunnat se att hon har firat jul med Phillipe Cohen och hans familj. Hon har lagt upp flera stories där hon bland annat visar upp mat som Phillipe har lagat åt henne. Då avslöjade hon däremot inte om de var ett par igen eller inte.

Nu öppnar Bianca upp om relationen och det går knappast att tolka på något annat sätt än att de åter är ett par. Hon berättar det genom en bild hon har lagt upp på Phillipe tillsammans med en fin kärlekshyllning. Hon skriver:

”Mitt allt. Vår historia då vi har gjort slut flera gånger spelar ingen roll och oavsett vad folk säger så är det VÅR historia att berätta och ingen annans. Jag älskar dig så otroligt mycket och du gör mig till den bästa Bianca jag kan vara. Tack för att jag får leva livet med dig, dig och ingen annan. Älskar dig mest av allt.”

Läs mer: 

Bianca Ingrossos sminkmärke Caia Cosmetics fälls för tredje gången

Bianca Ingrosso: “Då kommer jag lägga av med Youtube”

Bianca Ingrosso frontar Gina tricots nya partykollektion