Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Bianca om framtiden med Phillipe och smarta kärleksknepet

14 jan, 2020 
AvNina Nyström
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso om framtidsplanerna med Phillipe Cohen, sitt bästa knep för att få kärleken att må bra (så bra!) och vänskapen med Alice Stenlöf. Dessutom avslöjar hon att den stora 25-årsfesten filmades och blir ett eget program; Bianca 25 – årets fest, som snart sänds på D-play!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos stilresa genom åren

På nyårsafton firade Bianca Ingrosso sin 25-årsdag med en storslagen fest. (Både Bianca och storebror Oliver fyller år den 30 december.) Vi har fått se bilder och vi vet att Phillipe höll ett bejublat kärlekstal till Bianca. Men snart får du se ännu mer – Bianca 25 – årets fest sänds på D-play med premiär i februari. Det är även dags för säsongsstart av Wahlgrens värld (16 januari), samtidigt som vi varje fredag får se Bianca i rutan i Talang.

Vi träffade Bianca tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren för att prata ärligt om bland annat framtidsplanerna, kärleken, missförstånden och den tuffa kritiken hon ofta får.

Vill inte leva utan Phillipe

Du och Phillipe har ju tidigare, åtminstone periodvis, varit ganska privata med er relation och var ni står? Vad är anledningen till att ni båda har gjort starka kärleksuttalande om varandra nu på senaste?

– Vissa perioder är man mer selektiv med vad man berättar. Men det är oundviklig att folk ska förstå att vi är ihop igen eftersom vi filmar så mycket just nu. Det har varit turbulent, men det har lett oss dit vi är idag. Det här är vår historia och det är bara vi som kan skriva den. Man kommer att få följa allting i säsong sju av Wahlgrens värld. säger Bianca.

Annons

Bianca och Phillipe har dessutom gjort slut varje år, vilket Bianca menar blir förvirrande för publiken eftersom programmet sänds med ett halvårs fördröjning, så när andra tror att det är slut är de tillsammans i verkligheten och tvärtom. Ganska komiskt egentligen, menar hon.

– Anledningen till att jag och Phillipe blir tillsammans gång på gång är ju att vi inte vill leva utan varandra. Vi har alltid velat skapa en familj ihop och gifta oss och leva lyckliga tills vi blir gråa ihop, och det är det målet vi har.

Smarta tipset från terapeuten

Vad är ert bästa knep för att få kärleken att må bra?

– Jag uppmanar ju alla att gå och prata med en psykolog eller terapeut eller gå i KBT, för att jag har lärt mig otroligt mycket av det. Något som min terapeut sade till mig som jag har tagit med mig i alla relationer är att, vänta, vad fan var det han sa nu då…? Jo, att ibland kan man känna i stunden att vill man säga saker som sårar varandra. Då gäller det att stanna upp och tänka ”Varför säger jag det här?” Det gör ju ingen nytta i stunden, så vad ger det dig? Det gör att du kan sätta dig på den personen just då, men i det långa loppet förstör det ju bara. När man bråkar gäller det att inte hela tiden komma med nedlåtande pikar. Att ha en mer genuin respekt för varandra, även i bråk.

Annons

För bara några dagar sedan släpptes nyheten att Phillipe kommer starta en egen Youtube-kanal. Kommer du att vara med i den?

– Ja det är klart att jag kommer det! (Bianca kommer bland annat att filma, reds anm.) Han har ju fått sitt matlagningsintresse från vår familj, framför allt från Benjamin. Det kommer bli så kul att se honom framför en kamera!

Hur ser din och Alice relation ut idag förresten? Man ser inte så mycket av henne?

– Vi är vänner, det är bara att vi båda jobbar mycket så vi hinner inte ses så ofta. Men hon var på min fest och satt vid mitt bord. Vi är nära vänner, absolut.

 

Läs också om Biancas syn på sig själv som förebild, var gränsen går för hur mycket skit man kan ta, kroppen och relationen med mamma Pernilla här.

Bianca och Pernilla om nya Wahlgrens värld "Mycket, skratt, familj och PMS"Brand logo
Bianca och Pernilla om nya Wahlgrens värld "Mycket, skratt, familj och PMS"

Bild: Karin Törnblom/TT

Läs mer: 

Phillipe Cohens ord om relationen med Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso om återfallet – kämpar mot bulimi igen

Biancas kärlekshyllning till Phillipe på Instagram

 

 

 

 

 

Annons