Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Bianca Ingrossos relation till bonussystern Lina Björling

28 apr, 2022 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrossos relation till bonussystern Lina Björling
När Emilio Ingrosso gifte sig med sin Åsa fick barnen Bianca, Oliver och Benjamin Ingrosso två bonussyskon – Anton och Lina Björling.
Nu delar Bianca Ingrosso kärleksfulla ord om bonussystern Lina.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso om framgångarnaBrand logo
Bianca Ingrosso om framgångarna

Bianca Ingrosso har tre syskon, bröderna Oliver, Benjamin och Theo – och så har hon två bonussyskon. Efter att Biancas föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso skilt sig träffade Emilio senare Åsa, som han kom att gifta sig med.

Bonussyskonen Anton och Lina Björling

Och det är där bonussyskonen Anton och Lina kommer in i bilden. Anton och Lina Björling är Åsa Ingrossos barn från en tidigare relation. Anton och Lina är idag 24 och 26 år gamla – med andra ord i ungefär samma ålder som Bianca, Benjamin och Oliver.

På sociala medier råder det inga tvivel om att syskonen Ingrosso gillar sina bonussyskon. På Instagram har vi sett Bianca skriva kärleksfulla ord om främst bonussystern Lina. Så sent som för bara någon dag sedan, när Lina blev ett år äldre, öste Bianca kärlek över henne på sin Instagram story – och påpekade samtidigt hur lika de är varandra.

Annons

”Grattis till min tvillingsyster som bara var menad att komma in i mitt liv. Allt är vi obehagligt lika på!”.

Bianca Ingrossos likhet med Lina Björling

Det är inte första gången som Bianca Ingrosso påpekar sin likhet med Lina Björling. Hon får ofta höra att de är väldigt lika varandra till utseendet. Något som Bianca också flera gånger hållit med om att de är, trots att de inte har samma föräldrar.

”Jag och min plastsyrra är faktiskt obehagligt lika”, skrev Bianca för ett tag sedan på Instagram.

Lina Björling har likt flera av sina familjemedlemmar en stor skara följare på Instagram (nå väl, inte en Bianca Ingrosso-skara, men). Där är även hon bjussig med sin kärlek till sina bonussyskon och inte sen med att gratulera och kärlekshylla på födelsedagar eller andra stora tillfällen i Ingrosso-syskonens liv.

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons