Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Bianca Ingrossos ord efter lanseringen av Bianca x Nelly

21 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrossos kollektion Bianca x Nelly kraschade sajten
Under morgonen lanserades Bianca Ingrossos kollektion med Nelly.com, Bianca x Nelly. Och efter bara en sekund kraschade hela sajten.
– Det här är det sjukaste jag har varit med om, säger Bianca själv.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
BIANCA INGROSSO DESIGNAR KOLLEKTION FÖR NELLYBrand logo
BIANCA INGROSSO DESIGNAR KOLLEKTION FÖR NELLY

Tidigare i år gick Bianca Ingrosso, 25, ut med nyheten om att hon numera har en roll som creative advisor hos Nelly.com. Därefter har vi sett henne som modell på sajten, och som kreativt involverad i årets sommarkampanj som hon frontade tillsammans med dansgruppen Sugar Collective.

Förra veckan avslöjade hon, till sin och många andras stora glädje, att hon designat en kollektion för Nelly, Bianca x Nelly. Vi har sett andra influencers designa kläder åt stora företag tidigare. Men för Bianca Ingrosso är det första gången någonsin som hon gör ett liknande samarbete.

– Jag har varit otroligt kräsen när det kommit till frågor jag fått om designsamarbete med företag. Det ska pirras till sådär extra i magen för att det ska kännas 100 procent rätt, och Nelly.com har alltid varit en stor dröm, sa hon till ELLE inför släppet.

”Det hann inte ens gå en sekund”

Idag, den 21 september, släpptes kollektionen på Nelly.com, och inte helt oväntat var det många som hängde på låset. Bianca Ingrosso har en tendens att locka tusentals med det hon skapar – vi menar, titta bara på hur produkterna från Caia Cosmetics sålt hittills.

Annons

Bara någon sekund efter tio, då kollektionen lanserades på Nelly.com, kraschade hela sajten och låg för många nere i flera minuter.

– Perfekt, det hann inte ens gå en sekund. Ni är helt galna, jag kommer att börja gråta, säger en märkbart rörd Bianca Ingrosso i sin Instagram story.

– Ni kraschade sidan efter en sekund, jag vet inte vad jag ska säga. Gud det här är så sjukt, fortsätter hon.

Nästan hela kollektionen slutsåld på 30 minuter

Behöver vi säga att många plagg, efter bara några minuter, sålt slut? Innan Bianca själv fått alla plagg.

– Nästan hela kollektionen är slutsåld, på mindre än 30 minuter. Och då vill jag säga att Nelly aldrig har tagit in såhär många produkter för jag ville säkerställa att det inte skulle ta slut, att alla som vill ha ska kunna få. Och jag har gråtit så mycket, säger en fortsatt märkbart rörd Bianca Ingrosso i sin Instagram story och tillägger att hon och kollegan Lovisa Worge, som varit med och designat kollektionen på ett hörn, inte ens hunnit få alla plagg:

– Jag och Lovisa har inte ens fått alla plagg än. Och vi kommer nog inte ens få alla plagg. Det här är det sjukaste jag har varit med om.

Foto: Nelly.com

LÄS MER:

Bianca Ingrosso designar kollektion för Nelly – se alla nya plagg här

Bianca Ingrossos viktiga uppmaning till andra influencers

Bianca Ingrosso säljer Caia Cosmetics

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons