Bianca Ingrossos omdöme: Så är Pernilla Wahlgrens kille Christian Bauer

11 jun, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTt
Bianca Ingrosso är väldigt förtjust i Pernilla Wahlgrens nya pojkvän.
Pernilla Wahlgren har presenterat sin nya kille för sina barn.
Och mötet med Christian Bauer verkar ha gått hur bra som helst.
Annons
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

Att Pernilla Wahlgren skaffat en ny pojkvän har nog inte gått många förbi. Först ut att berätta om det var Bianca Ingrosso, som i podcasten Ursäkta avslöjade att mamman börjat dejta.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer, sade hon då.

Pernilla Wahlgren och den nya partnern ville till en början hålla det hela hemligt, men under en kärlekssemester i Spanien började artisten och tv-profilen dela med sig mer och mer. Till sist delade hon en bild på honom och skrev om hur glad hon var över att träffa kärleken igen.

Annons

Bianca Ingrossos hyllning till Christian Bauer: ”En gud”

Senare bekräftade hon att den nya killen heter Christian Bauer.

Nyligen presenterades han för Pernilla Wahlgrens barn. Och det mötet verkar ha gått hur bra som helst. Dottern Bianca Ingrosso pratar om det hela i sin senaste vlogg på Youtube, och hon tycks ge sitt fulla godkännande.

– Jag har ju inte sagt det men mammas kille... Nej, men alltså snälla, min mamma har skaffat pojkvän. Alltså, vad är det som sker?, säger hon i vloggen och fortsätter:

– Och ni som har lyssnat på Ursäkta-podden har ju hört mig snacka om det här, men han är en gud!

Dotterns lycka och Pernilla Wahlgrens kärlek

Och hyllningarna slutar inte där.

– Alltså han är så trevlig, han är så härlig, han är så skön. Han är så snygg! Och det var första gången i kväll som vi träffade honom allihopa, säger Bianca Ingrosso.

Pernilla Wahlgren har flera gånger sedan hon träffade Christian Bauer pratat om hur lycklig hon är över att äntligen ha vågat öppna sitt hjärta och bli förälskad igen. Och hon är inte ensam om att vara glad över detta.

– Det är så kul att se henne kär! Alltså, det är helt otroligt, säger Bianca Ingrosso.

Foto: TT

Annons