Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Bianca Ingrossos insikt efter att hon lämnat relationen med Phillipe

06 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrossos insikt efter att hon lämnat relationen med Phillipe
Bianca Ingrosso är singel och lyckligare än på länge. Nu delar hon med sig av en insikt om relationen med Phillipe Cohen, ett par veckor efter att hon bekräftat att den fått ett slut.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso om självförtroendetBrand logo
Bianca Ingrosso om självförtroendet

Bianca Ingrosso bekräftade i augusti att hon och Phillipe Cohen gått skilda vägar. Singel-Bianca har i sina kanaler visat en ny sprudlande energi och berättat att det var längesedan hon kände sig så lycklig som nu.

Därför lämnade Bianca Ingrosso relationen

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte varit så här lycklig på väldigt många år. Jag har sådant pirr för livet”, delade hon med sig av i en frågestund på sin Instagram story i samma veva som hon först berättade att hon var singel igen.

Annons

I en video på Youtube förklarade hon förra veckan att relationen hon lämnade inte gav henne energi och att hon i den tappade bort sig själv.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso var ett par i många år, och har under åren ihop gjort slut och blivit ihop igen flera gånger.
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso var ett par i många år, och har under åren ihop gjort slut och blivit ihop igen flera gånger.

– Det här har självklart att göra med att jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes eller att jag blev sedd och hörd, och fick vara den Bianca som jag faktiskt är. Jag har tappat bort mig själv i så många relationer som jag varit i. Och har glömt av hur sprudlande, positiv och härlig jag faktiskt är, sa Bianca Ingrosso.

Annons

”Egentligen är en relation bara en person”

I en ny video berättar hon om en ny vänskapsrelation som hon fått under senaste veckorna, och i samma veva berättar hon om insikten kring relationer efter uppbrottet med Phillipe.

– Det här är en sak jag brukar prata om när man går igenom ett break up. Man är så himla heart broken över att man förlorar en relation. Egentligen är en relation bara en person, en person finns det hur många miljarder av, det är bara en person som försvinner – och du får så många nya relationer när en annan försvinner, säger Bianca Ingrosso. Hon tillägger:

– Man är mer öppen för det, man är mer tillgänglig för det, mer mottaglig för att ta in andras energier.

Foto: TT

8 svenska kändisar som hämnats på sina exBrand logo
8 svenska kändisar som hämnats på sina ex

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons