Bianca Ingrossos flyttkaos till den nya lägenheten: "Åh herregud"

07 jun, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Bianca Ingrosso
Det har äntligen blivit dags för Bianca att flytta till sin nya trerummare på Östermalm i Stockholm. Men det är en hel del prylar som ska med – och renoveringen är långt ifrån färdig.
Annons

I början av året sålde tv-profilen Bianca Ingrosso sin tvårummare i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Den nya bostaden, en trerumslägenhet på Östermalm, köptes kort därefter med utgångspris på över 9 miljoner kronor.

Under våren har renoveringen pågått för fullt i lyan och nu har det äntligen blivit dags för det första flyttlasset. I en ny vlogg på Youtube får Biancas följare haka på den stora flytten till Östermalm:

– Åh herregud. Nu blev allt jätteverkligt. Oh my god, konstaterar Bianca när hon ser alla kartonger i den sålda lägenheten.

Rubb och stubb har packats ned av flyttfirman – inklusive en rad privata föremål från badrummet.

– Det här betyder att de har sett mina sexleksaker. Jag tänkte inte på det, säger 24-åringen med ett skratt.

Men än kan hon inte lämna över nycklarna till de nya köparna. Nu måste Bianca packa över 50 kassar med kläder som ska säljas vidare, något som säger en del om hur trångt hon bott i tvåan:

Annons

– Här kan jag ju inte bo, vad har jag tänkt!

I vloggen får vi också kika på den pågående renoveringen, där man bland annat rivit hela köket. Dock är arbetet långt ifrån klart och har inte heller förlupit lika smidigt som tv-profilen räknat med:

– Jag tror att det kommer bli så bra. Men det är verkligen sant som folk säger. Förvänta dig att det kommer problem på vägen, att det kommer ta längre tid, och att det kommer att bli dyrare än planerat, tillägger Bianca i vloggen.

Bianca Ingrosso packar ihop sin gamla lägenhet:

Läs mer:

Foto: TT//Robin Lorentz-Allard

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar