Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Bianca Ingrosso visar upp nya lägenheten med Phillipe för första gången

02 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Bianca Ingrosso
Hela Sveriges Bianca Ingrosso har fått nycklarna till sin nya lägenhet som hon och pojkvännen Phillipe Cohen ska flytta in i.
Så här ser den ut.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"Brand logo
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"

I höstas berättade Bianca Ingrosso att hon och pojkvännen Phillipe Cohen köpt en ny lägenhet ihop.

”I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet! Den är bokstavligt talat allt och mer, allt jag någonsin drömt om. Jag vill leva där för resten av mitt liv och se alla barnen växa upp där. Känslan i den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förut. Så varmt, mysigt och kärleksfullt hem redan. Jag kommer att visa er allt senare men jag har så mycket fjärilar i magen just nu”, skrev hon i en Instagram story då .

Så mycket kostar Bianca Ingrossos nya lägenhet

Hon berättade då också hur mycket lägenheten kostade, i ett moment där hon bemötte fördomar som följarna har om henne och hennes nya köp.

Annons

– Den här vet jag inte om jag ska ta bort eller inte. Men att din lägenhet kostade mer än 40 miljoner kronor. Och det gjorde den. Den kostade ganska mycket mer, säger Bianca och fortsätter:

– Det är värt det, det är värt det, det är värt det. Det är det här jag jobbade för. Jag har sagt att allting jag gör är för att jag ska kunna vara världens bästa mamma och ge dem den bästa, tryggaste mamman i den mest trygga miljön. Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengar på är mitt hem, min borg där min familj kan vara the happy little family.

Här är bilderna från nya lägenheten

Och nu har hon äntligen fått nycklarna till sin och pojkvännens nya lya och på Instagram visar hon upp en massa bilder.

”I never thought this day would come, men nu ska få nycklar till lägenhet”, säger hon i ett klipp.

”Så hörrni, nu börjar resan med lägenhetsrenovering”, fortsätter hon och säger att följarna kommer få hänga med på det hela.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons