Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Här visar Bianca Ingrosso upp det misslyckade skönhetsingreppet

30 okt, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Bianca Ingrosso har vid flera tillfällen injicerat fillers för att förändra sitt utseende. Men det är inte alla som delar hennes syn på skönhetsingrepp – och ibland kan behandlingen också gå helt fel.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos stilresa genom åren

Behandlingar med botox och fillers är i dag några av de vanligaste skönhetsingreppen. Tv-profilen Bianca Ingrosso är en av många som regelbundet använder fillers, något hon vid flera tillfällen talat öppet om.

Förutom att fylla sina läppar behandlas hon även med fillers under ögonen för att få en piggare look,  en så kallad ”tear trough”:

– Jag ärvde min pappas mörka och ihåliga ringar under ögonen. Jag har väldigt lite och tunn hud, och eftersom jag gör så mycket tv och plåtningar ser jag väldigt trött ut trots att jag är skitpigg. Det har inte gett mig komplex men jag har blivit väldigt trött på att se trött ut. Så jag testade att lägga fillers under ögonen och det är det bästa jag gjort, har Bianca tidigare förklarat på sin Youtubekanal.

Men ibland blir resultatet inte som hon tänkt sig. I den nya vloggen LEDIG MITT I VECKAN berättar influencern att hennes fillers hamnat flera centimeter under ögonen, alltså i kinderna:

Annons

– Jag ska gå och fixa mina fillers under ögonen. Fillers kan vandra och åka ner, och jag tycker att mina har åkt ner hit. Här är de, och det är inte där jag vill ha dem, säger Bianca i videon och tar på sin ena kind.

En stund senare i videon visar hon upp resultatet av ingreppet och vidhåller att det är det bästa hon gjort:

– Jag fyllde i lite under ögonen, för jag har väldigt blått pigment här som kom fram. Men nu ser jag pigg och fräsch ut igen. Alltså det här är det bästa som jag varit med om, att göra en tear trough-filler här.

”Börja älska er själva”

Dock är det inte alla influencers som delar Biancas syn på skönhetsingrepp. ELLE-profilen Nicole Falciani, som ofta använder sina kanaler för kroppspositiva budskap, har en helt annan åsikt. Under måndagskvällen publicerade hon en Instagramstory där hon ifrågasatte de kollegor som förändrar utseendet med botox och fillers:

– Jag blir väldigt väldigt ledsen är jag ser så många influencers som normaliserar skönhetsingrepp. Som liksom i förbifarten i vissa vloggar kan säga så här ‘jag ska bara gå och fixa mina fillers’.  Eller att folk lägger ut att de ska operera sina bröst eller ska göra fillers i läpparna.

Annons

Enligt Nicole pratas det för lite om riskerna som ingreppen faktiskt kan orsaka, trots att de är så vanliga. För influencers som följs av många unga tjejer är det extra viktigt att tänka på:

– Att operera sig och spruta in en massa konstiga grejer i sin kropp är inte bra och inte naturligt. Det kan gå fel. Det finns fortfarande inga bra studier som till exempel visar vad fillers i en kropp gör under en lång tid, sa Nicole i sin story enligt Expressen.

Även om hon tycker att alla har rätt att fatta egna beslut, så uppmanar hon de som är nyfikna på fillers att i stället satsa på att älska sig själva:

– De pengarna ni som tittar eventuellt skulle lägga på skönhetsingrepp, lägg det på terapitimmar och psykologtimmar för att blir självsäkra och börja älska er själva. För perfektion existerar inte.

Se Bianca Ingrossos vlogg LEDIG MITT I VECKAN:

Läs mer:

Bianca Ingrosso drabbad av återfall: ”Bulimin kom tillbaka”

Här visar Bianca Ingrosso upp sin nya lägenhet efter renoveringen

Foto: Erik Simander//TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons