Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe har börjat vlogga – se videon

21 jan, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Phillipe Cohen är en riktig stjärna i köket! Nu har han släppt sin första vlog på Youtube, där han lagar en smarrig Spaghetti al Pomodoro till flickvännen Bianca Ingrosso.
Annons
Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos stilresa genom åren

Bianca Ingrosso och exet Phillipe Cohen är ihop igen. Paret, som känt varandra sedan tonåren, har vid flera tillfällen gjort slut, men tycks alltid hitta tillbaka till varandra:

– Anledningen till att jag och Phillipe blir tillsammans gång på gång är ju att vi inte vill leva utan varandra. Vi har alltid velat skapa en familj ihop och gifta oss och leva lyckliga tills vi blir gråa ihop, och det är det målet vi har, berättar Bianca när vi träffar henne.

Vi kan alltså räkna med att se betydligt mer av Phillipe i framtiden – även på Youtube. Tidigare i januari kom nämligen beskedet att 25-åringen ska starta en egen kanal med fokus på matlagning, något som ligger honom varmt om hjärtat.

På Instagram har Phillipe redan en trogen följarskara på drygt 80 000 fans, där han ofta visar upp sina färdigheter i köket.

Fransk omelett, julkalkon och givetvis pasta i alla dess former är bara några av rätterna som dokumenterats på Instagramkontot, men nu har Phillipe äntligen dragit igång karriären som vloggare. Och såklart är det Bianca som filmar:

Annons

– Han har ju fått sitt matlagningsintresse från vår familj, framför allt från Benjamin. Det kommer bli så kul att se honom framför en kamera, berättar hon.

”Det här är en av mina favoriträtter”

I den allra första videon visar Phillipe hur man lagar Spaghetti al Pomodoro, en pastarätt med tomatsås:

– Jag lagar sjukt mycket mat hemma och gillar att laga enkla, snabba rätter, säger han.

– Du lagar SJUKT god mat, flikar Bianca in bakom kameran och tillägger:

– Jag har aldrig ätit godare Spaghetti al Pomodoro än just din. Handen på hjärtat.

För att laga Phillipes succérätt krävs ett fåtal men ack så mumsiga ingredienser; olivolja, vitlök, tomater, basilika, parmesanost och spagetti. Visst låter det gott?

– Det här är en av mina favoriträtter att laga, just för att den är så jävla enkel och det krävs så få ingredienser, menar Phillipe.

Här nedan hittar du receptet i sin helhet, steg för steg!

Se Phillipe Cohens första vlog på Youtube – Spaghetti al Pomodoro: 

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons