Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Bianca Ingrosso påhoppad av främmande kvinna – bröt ihop på gatan

18 apr, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Bianca Ingrosso berättar om obehagliga mötet.
Bianca Ingrosso berättar nu hur hon blev stannad på stan av en okänd kvinna som helt plötsligt började vräka ut sitt ogillande mot influencern.
”Och där stod jag kvar och började gråta framför massa folk”, skriver hon och får nu stöd av sin bror Benjamin Ingrosso.
Annons
5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte visste

I början av mars checkade Bianca Ingrosso tillfälligt ut från Instagram efter att ha fått ta emot så mycket hat att det till sist blev för mycket.

”Jag mår verkligen inte bra av att gå in på Instagram längre. Min dm är överfylld med hat varje dag och jag vet ärligt talat inte vad jag gör för att folk inte ska se fel i varenda litet steg jag tar”, skrev hon på Instagram och delade även en video där hon gråter.

”Kan ni snälla sluta tagga mig i era storys där ni skriver vidriga meningar om mig (…) Och om det är mina tårar som krävs för att det ska ta slut så…”, skrev hon till det.

Många följare och vänner slöt upp bakom Bianca Ingrosso och skicka en massa stöttande meddelande, vilket hon tackade för.

Annons

– Den kärleksbomb som jag fick efteråt var nog det mäktigaste som jag upplevt. Jag har ändå gjort stora saker, och jag har fått uppleva Globen och andra stora pampiga intryck i mitt liv, säger hon i en vlogg.

Bianca Ingrosso i tårar efter påhoppet

Nu berättar Bianca Ingrosso att en för henne okänd kvinna kommit fram till henne på stan.

”Går utanför Grodan och blir stoppad av en äldre kvinna som kommer fram med ett leende varpå jag stannar och får då höra hur illa hon tycker om mig, hur mycket jag har förändrats till det sämre, att jag är så vidrig och konstig och hur länge hon tänkt på detta och velat säga detta till mig”, skriver hon på Instagram story och fortsätter:

”Och där stod jag kvar och började gråta framför massa folk. Men detta ska inte förstöra min dag nu men när de äldre vuxna människorna kommer fram, då får man fan en chock alltså”.

Bianca Ingrossos inlägg.
Bianca Ingrossos inlägg.

Benjamin Ingrossos stöd till systern

Senare under dagen lägger Bianca Ingrosso upp en ny text där hon berättar hur mycket kärlek hon också får, och att det betyder jättemycket.

”Var inte meningen att lägga upp som att jag tycker synd om mig själv för det var absolut inte syftet. Jag är bortskämd med all den kärlek ni ger mig och jag ser er allihop”, skriver hon.

Benjamin Ingrosso har också tagit till Instagram för att försvara, stötta och hylla sin syster.

”Hur svårt ska det vara att vara snälla mot varandra. Jag hade inte varit den jag är i dag om du inte hade funnits i mitt liv Bianca. Jag älskar dig mest av allt”, skriver han.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons