Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Bianca Ingrosso: Därför tog det slut med Phillipe

27 sep, 2022 
AvLinda Strömbäck
Bianca Ingrosso
I somras berättade Bianca Ingrosso att hon och pojkvännen Phillipe Cohen gjort slut. Nu berättar hon anledningen bakom uppbrottet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso om självförtroendetBrand logo
Bianca Ingrosso om självförtroendet

Efter flera år av ett på och av förhållande, valde Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen att göra slut tidigare i somras. Nu berättar Bianca varför, och att det antagligen är sista gången.

– Jag tror att det är ett kapitel som är avslutat, säger Bianca Ingrosso i en ny video på Youtube.

Gjorde slut i somras

För ett par månader sen avslöjade Bianca Ingrosso att hon och Philippe gått skilda vägar. I en frågestund på Instagram fick hon frågan om hon var singel. Svaret: JA. Hon svarade även på frågan hur hon mådde, strax efter uppbrottet.

”Vad fina ni är som frågar. Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte varit så här lycklig på väldigt många år. Jag har sådant pirr för livet” skrev Bianca på sin story.

Annons

Bianca berättade även att hon såg ljust på framtiden och kände sig hoppfull inför det nya singellivet.

”Jag njuter verkligen av allting just nu. Så jag ser bara framemot att få leva och vara lycklig.” skrev Bianca.

Biancas Instagram

Anledningen bakom uppbrottet

Nu öppnar Bianca Ingrosso upp om uppbrottet i en ny vlogg på Youtube. Under en ny frågestund svarar hon på frågan varför hon och Phillipe gjorde slut.

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen typ. Bara att vi liksom har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade. Men att vi, allt det här break upet och make upet och break upet och make upet, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången. Och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den, berättar Bianca.

Hon får också frågan om de fortfarande har någon kontakt.

– Alltså jag och Phillipe är ju fortfarande vänner så det klart vi har det. Men just nu är det mest om praktiska saker, att han ska hämta sina saker på min vind och så. Men inget, ja som hur mår du, mår du bra och sånt, säger Bianca.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons