Bianca Ingrosso om relationen med Phillipe Cohen – efter aborten

06 nov, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
Bianca Ingrosso om svåra relationen med Phillipe – efter nya aborten
I våras blev Bianca Ingrosso gravid, men valde att göra en abort efter att hennes pojkvän Phillipe Cohen ansett att deras relation inte var redo för ett barn. Nu berättar Bianca om relationen med Phillipe – och ultimatumet efter aborten.
Annons
Bianca Ingrosso berättar om svåra beslutet kring graviditeten - se klippet från Wahlgrens värld här
Bianca Ingrosso berättar om svåra beslutet kring graviditeten - se klippet från Wahlgrens värld här

Förra veckan kunde vi i ett avsnitt av Wahlgrens värld som släppts på Dplay se att Bianca Ingrosso var gravid i våras. En graviditet som hon tillslut beslutade att avsluta, eftersom hennes partner Phillipe Cohen inte ville behålla barnet. Bianca, som tidigare har blivit gravid och gjort abort, kände däremot att hon för första gången blev glad över sin graviditet. Och att göra en ny abort tog emot.

– Det var ju fan inte lätt. Jag gick ju till barnmorskan, skulle ta en tablett och jag kunde inte göra det, så jag var tvungen att gå där ifrån. Det var verkligen inget självklart val, jag velade tusen gånger om dagen, i flera flera dagar, berättar Bianca nu i ett nytt avsnitt av Wahlgrens värld.

Hon fick en ny tid för abort dagen efter, och det var inte heller då ett enkelt beslut. Hon förklarar vidare att hon ångrade sig hela dagen efter att hon tog tabletten.

– Jag vill inte att mitt första barn ska behöva vara den här kampen om att behöva övertala folk. Speciellt han som skulle vara pappa till det. Så då var det bara mer att, jag tänker inte boka någon abort-tid. Du får göra det då, Phillipe, säger Bianca.

Annons

Därför ville inte Phillipe behålla barnet

Anledningen till att Phillipe Cohen inte ville att Bianca skulle behålla barnet var att han ansåg att deras relation inte var redo för ett barn. Bianca kunde hålla med till en viss del, och berättar att paret haft det tufft den senaste tiden.

– Vi borde kommit så mycket längre i vårt förhållande. Om den här graviditeten inte kan va ett wake up-call för att vi ska få det bättre, vad fan är då ett wake up-call, säger Bianca och fortsätter:

– Phillipe har ju rätt i en del av att vi är inte redo för vi har inte haft det bra det senaste halvåret. Det har varit tjafs och bråk och dålig kommunikation. Och vi hittar liksom inte en grundtrygghet. Medan jag har tänkt att vi har varit tillsammans i sex år, vi har gjort slut flera gånger, uppenbarligen så är vi två egoister som lever i ett förhållande vilket gör att vi inte hittar vårt vi.

Bianca och Phillipe har haft det tufft

Bianca tänkte å andra sidan att ett barn skulle kunna stärka hennes och Phillipes relation.

Annons

– Vi behöver någonting större som gör att dina och mina egoistiska åsikter är lite sekundärt, för det här är viktigare. Och det här barnet kanske gör att vi hittar den här grundtryggheten och att vi inte är sådär egoistiska utan finner något större och viktigare än bara oss. Vi kanske behöver den käftsmällen, för att vakna upp lite och sluta tjafsa om jävla avokados, säger Bianca och fortsätter:

– Oavsett barn, du och jag måste förbättra oss. Det kräver arbete. Parterapi om det är så, gå till en psykolog, uppenbarligen kan vi inte lösa problem på det sättet vi gör nu. Oavsett vad så måste vi ta ansvar för vår framtidsskull. Jag kan inte sitta här om ett år och vi fortfarande har det så här. Då måste jag säga tack och hej till dig, för att jag är redo att bli mamma.

”Jag ska va en ung mamma, så är det bara”

Bianca har nu ställt ett ultimatum till Phillipe, i hopp om att deras relation ska förbättras, och också för att det är så viktigt för Bianca att få bli mamma en dag.

Annons

– Jag har ju förstått hur viktigt ett barn i mitt liv faktiskt är. Jag skiter i, om jag blir gravid med Phillipe och vi gör slut, då får det va så. Men jag kommer aldrig göra abort igen, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Jag har ställt ett ultimatum till honom, jag ska vara gravid om ett år, om det är du och jag. Jag ska va en ung mamma, så är det bara.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons