Bianca Ingrosso om orsaken till att hon vill flytta till ny lägenhet

01 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
Därför vill bianca ingrosso flytta
Bianca Ingrosso går i flyttankar. Nu berättar hon att en av anledningarna till att hon vill flytta till en ny lägenhet är för att det dagligen är folk som står utanför hennes hus, som väsnas eller försöker ta sig in i hennes port – och ibland till och med plingar på dörren.
Annons
Bianca Ingrossos stilresa genom åren
Bianca Ingrossos stilresa genom åren

Det är få som missat att Bianca Ingrosso bor i en otrolig lägenhet i centrala Stockholm, en lägenhet som hon totalrenoverade när hon flyttade in för drygt två år sedan. Den är noga genomtänkt från golv till tak, in i minsta detalj. Och inte helt oväntat, så trivs Bianca i sitt hem, något hon ofta påpekar i sina sociala kanaler.

Men nu går hon i flyttankar. Hon har hintat ett flertal gånger om att hon gått på lägenhetsvisningar och att hon är på jakt efter sin nya ”drömlägenhet”. Än verkar hon inte ha hittat rätt, i alla fall inte vad hon yttrat sig om.

Bianca Ingrosso vill flytta till en ny lägenhet

Nu förklarar hon en av anledningarna till att hon vill flytta från sin nuvarande lägenhet i en ny video på Youtube, och det handlar inte enbart om, som hon tidigare sagt, att hon vill bo större och ha mer förvaring. Utan något som tynger henne.

Annons

– Jag känner typ att jag vill flytta för att just nu står det människor och familjer utanför min lägenhet varje dag. Nu har vi tre hundar här, och igår kväll skällde de så mycket för att det stod bilar utanför och tutade och skrek, säger Bianca och fortsätter:

– Det är folk som försöker ta sig in i porten. När det är så varje dag, då vill jag till slut bara isolera mig själv.

Att folk dyker upp utanför Biancas lägenhet är inget nytt, men under den senaste tiden har det varit mer än vanligt.

– Jag vet inte varför det har varit mycket mer nu på senare tid, än vad det brukar va. Men hundarna hatar det, för ju mer det plingar på min dörr desto mer skäller de. De blir jättestressade, förklarar hon.

”Jag borde vara mer van vid att folk tittar”

Bianca Ingrosso är van vid uppmärksamhet, och att få blickar på sig. Hon har växt upp i rampljuset, och är idag en av Sveriges kändaste personer. Men det betyder inte att hon uppskattar all den fokusen som lätt hamnar på henne.

Annons

– Jag är ganska obekväm med det. Även om jag är uppväxt i det så borde jag vara så mycket mer van vid att folk tittar.

Hon påpekar att hon är jätteglad över att folk kommer fram och vill hälsa, men det uppskattas inte alltid.

– Ibland vill man bara vara. Jag är en periodare. Ni kanske kan relatera till att man vissa perioder vill vara med vänner, och ibland vill man bara vara i sin egna bubbla och där har jag varit de senaste veckorna. Då är det jobbigt att det är så många människor som fysiskt iakttar en.

Foto: Instagram, TT

Annons
Innehåller annonslänkar