Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Bianca Ingrosso om nya lägenheten: Så stor är den och då flyttar vi in

18 okt, 2021 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrosso berättar detaljer om nya lägenheten
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har lagt vantarna på en ny lägenhet och flyttlasset går nästa år. Nu berättar Bianca mer om lägenhetsköpet!
”Det är en enorm lägenhet”, säger hon i en video.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina exBrand logo
Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex

Förra veckan berättade Bianca Ingrosso att hon och pojkvännen Phillipe Cohen gått och köpt en ny lägenhet, en lägenhet som hon beskrev som sin drömlägenhet. Bianca har hintat om att hon gått på lägenhetsvisningar den senaste tiden, samtidigt som hon också sagt att hon inte riktigt känt sig redo för att flytta ut från sin nuvarande lägenhet riktigt än.

I september berättade hon även att Phillipe letade efter en egen lägenhet att köpa, och hon tittade mest på lägenheter för skojs skull. Men en varsin lägenhet blev det alltså inte!

Då flyttar BiANCA iNGROSSO OCH pHILLIPE coHEN

Nu berättar Bianca om mer om lägenhetsköpet, och när de planerar att flytta.

Annons

– Det är inträde om sex månader, och jag ska renovera om lite, inte mycket för den är redan helt otrolig i sig, säger Bianca Ingrosso nu i en ny video på Youtube. Hon fortsätter:

– Tanken är att flytta in nästa sommar, efter lite renovering, jag ska flytta kök och göra om badrum och så vidare.

Med sig på visningen hade hon sin kollega och vän Vanessa, som även hon lovordade lägenheten på plats.

– Det är den perfekta planlösningen, det är jättenära där jag bor nu, det är högt i tak, det är fönster överallt – jättestora fönster. Det är en enorm lägenhet, och jag bara kände såhär “det är här jag vill bo, Vanessa”. Och hon sa det själv, att värmen i det där lägenheten är helt otrolig, det är så hemtrevligt, säger Bianca vidare.

Phillipe cohen bianca ingrosso
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso har varit ett par i många år. Relationen har dock kantats av en del uppbrott genom åren.

300 KVADRATMETER OCH FYRA RUM

– Jag vill bo där i typ 20 år framöver, säger Bianca och påpekar ännu en gång att hon ser framför sig att hennes framtida barn kommer att växa upp där.

Lägenheten är 300 kvadratmeter stor och har fyra sovrum. Bianca förklarar att budgivningen gick upp ”hur mycket som helst”, innan det till slut var hon som vann den.

Foto: TT

Annons