Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bianca Ingrosso om dejtinglivet efter uppbrottet från Phillipe

31 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrosso om dejtinglivet efter uppbrottet från Phillipe
Det är en sprudlande och energifylld Bianca Ingrosso som vi nu möts av i sociala medier.
I en ny vlogg får vi en liten glimt av den nyblivna singelns nya vardag – och dejtingliv.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge Berättar om resan med smyckesmärket ANIBrand logo
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge Berättar om resan med smyckesmärket ANI

Bianca Ingrosso är singel igen, och den här gången verkar hon vara fast besluten om att gå vidare från ex-pojkvännen Phillipe Cohen, till skillnad från tidigare. Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft en på- och av-relation i många år, där relationen fått ett slut flera gånger – men paret har alltid hittat tillbaka till varandra på ett eller annat sätt.

Positiva känslorna över att ha lämnat relationen

Men, den här gången verkar det annorlunda. Bianca har påpekat flera gånger att hon känner att hon har en helt ny energi – att hon är en helt ny Bianca. Och hon är inte ensam om att känna av sin nya energi.

Annons

– Alla som kommer fram till mig på stan eller skriver i min dm till mig om hur mycket jag lyser och strålar just nu, det gör mig så jävla glad. För jag känner det verkligen själv, säger Bianca Ingrosso i en ny vlogg.

Och anledningen till hennes positiva och sprudlande energi handlar främst om att hon lämnat relationen bakom sig, som snarare tog energi än gav energi.

– Det här har självklart att göra med att jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes eller att jag blev sedd och hörd, och fick vara den Bianca som jag faktiskt är. Jag har tappat bort mig själv i så många relationer som jag varit i. Och har glömt av hur sprudlande, positiv och härlig jag faktiskt är, förklarar Bianca Ingrosso.

Uppdateringen om dejtinglivet

I vloggen får vi också hänga med när Bianca äter lunch med sina vänner och kollegor, och hon frågar gänget hur det går för dem med kärleken. Efter att de alla svarat får Bianca frågan tillbaka, och det blir en aning kryptiskt svar från Biancas håll.

– Eh, hehehe, skrattar Bianca Ingrosso till svar.

Kort där efter säger hon:

– Jag tror att jag precis blev utfrågad på dejt.

Bianca Ingrosso om att vara chefBrand logo
Bianca Ingrosso om att vara chef

Foto: TT

Annons