Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Bianca Ingrosso släpper ny musik

19 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Bianca Ingrosso
När Bianca Ingrosso släppte låten Blomstertid 2021, nådde den de svenska topplistorna direkt. Nu släpper influencern ytterligare en ny låt – spana in låten Superstar här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
This or that med Bianca IngrossoBrand logo
This or that med Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har onekligen många strängar på sin lyra. Utöver en storslagen karriär som influencer hon även startat framgångsrika företag som Caia och varit programledare för sin egna talkshow Bianca. 2021 släppte hon dessutom låten Blomstertid, en tolkning av Den blomstertid nu kommer, som genast blev en succé på topplistorna. Och nu är Bianca Ingrosso återigen musikaktuell!

Bianca Ingrossos nya låt Superstar

På Instagram meddelar Bianca Ingrosso att hon släpper nya låten Superstar, en cover på Jamelias hitlåt från 2000-talet. I samband med låtsläppet har hon även gjort en musikvideo för beautymärket Caia, som inspirerats av 00-talet.

Annons

”OMG! Nyp mig i armen, jag har fått möjligheten att göra en cover på Jamelias ikoniska låt Superstar. Den kommer ut idag och det är min egna tolkning av låten. Den är dessutom producerad av Hampus Lindvall och Benjamin Ingrosso. Gör er beredda på att höja volymen och dansa, för mer överraskningar kommer!” skriver Bianca på sin Instagram.

”Låt mig bara få säga WOW! Jag är så tacksam över all kärlek jag fått för den här låten. Det här är bara en av många överraskningar och jag är så taggad på att få dela ännu mer med er!”

Lyssna på Bianca Ingrossos nya låt Superstar här!

Foto: TT, Youtube

ELLE-galan 2023: Bianca Ingrosso om dejtinglivetBrand logo
ELLE-galan 2023: Bianca Ingrosso om dejtinglivet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons