Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Bianca Ingrosso: “Då kommer jag lägga av med Youtube”

04 dec, 2019 
AvNina Nyström
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso hotar med att lägga av med sin populära Youtube-kanal. Anledningen är alla hatkommentarer hon fått. I en ny vlogg konfronterar hon sina följare.
Annons
Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos stilresa genom åren

Under tisdagkvällen publicerade Bianca ett inlägg där hon hotar att lägga ner sin Youtubekanal.

– Jag blir fan faktiskt irriterad. Jag har gått in och läst många av era kommentarer på Youtube. Jag har förstått varför jag slutade med bloggen och det var för att jag fick så mycket hatkommentarer. Fortsätter det så här kommer jag lägga av med Youtube, säger hon i vloggen och fortsätter:

”Det är skillnad på kritik och att få hat”

– Det är skillnad på att ta kritik och att få hat. Jag har 1,1 miljoner följare. Jag har flera hundratusentals som kollar mina videos. Varenda kommentar är inte konstruktiv kritik.

I slutet av sommaren lade Bianca och vännen Alice Stenlöf ner sin populära podd Har du sagt A får du säga B, och för ett år sedan slutade hon som sagt att blogga, just för att hon var trött på allt hat.

Men det är tyvärr så att det har skrivits enorma mängder hatkommentarer den senaste tiden. Så pass att det nu har gått överstyr & mitt psyke klarar inte av det just nu. Det blir för mycket för mig. Jag mår tyvärr bara dåligt av att gå in på bloggen som det är nu. Det tär för mycket på mitt välmående & mitt självförtroende. Just därför har jag valt att ta en paus ett tag. Jobba på mig själv och försöka att må bra igen”, skrev hon då i ett öppet och ärligt inlägg på Instagram.

Annons

– Jag börjar bli ganska trött på att få hat angående allt, allt, allt jag gör, säger hon nu i videon.

Bianca Ingrosso
Ingen fixar hur mycket otrevligheter som helst.

”Ni missförstår mig i allt jag gör”

Vidare förklarar hon:

– Det jag menar här är att jag visar så mycket av mig och ändå känns det ibland som att ni missförstår mig i allt jag gör och tar mig på för stort allvar när jag ibland är sarkastisk och så vidare, OCH att mitt liv är mer än det ni ser när jag väljer att lägga upp.

Hon ber därför följarna att tänka till en gång till innan de skickar iväg sina kommentarer.

– Alla ni som kommenterar, min konstruktiva kritik till er är att ni ska tänka en gång till för ni verkar väldigt simple minded och trångsynta ibland och inte tänker ett extra steg.

Annons

Många fans tycker att hon ska inaktivera kommentarsfältet för att slippa alla haters.

Foto: TT

Läs mer: 

 

Annons