Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Bianca Ingrosso checkar ut från Instagram efter hatstorm

05 mar, 2021 
AvJessica Rådne
bianca ingrosso ledsen
”Jag vet ärligt talat inte vad jag gör för att folk inte ska se fel i varenda litet steg jag tar”, skrev Bianca Ingrosso på fredagen och meddelade att hon checkar ut från Instagram. Stödet kommer nu från oväntat håll.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

I veckan som gått har Bianca Ingrosso, 26, fått utstå stark kritik. Detta sedan hon syntes i en reklamfilm för företaget Deodoc som säljer intimvårdsprodukter. Filmen som illustrerade en menscykel ansågs av visa vara lekfull och ärlig, av andra glamouriserande och sexistisk. Mycket av synpunkterna har nått Bianca i form av näthat och nu har Bianca fått nog av det.

Fokuserar på direktända Talang

I ett inlägg på Instagram story skriver hon:

”Jag mår verkligen inte bra av att gå in på Instagram längre. Min dm är överfylld med hat varje dag och jag vet ärligt talat inte vad jag gör för att folk inte ska se fel i varenda litet steg jag tar”.

Hon påpekar att ”som en egen individ och mänsklig varelse med känslor, ångest, privatliv och en massa annat skit så klarar jag inte mer just idag”, och meddelar därmed att hon checkar ut. Fredagskvällen kommer hon istället att ägna åt att fokusera på sitt jobb i direktsända Talang på TV4, skriver hon.

Betackar sig sympatier

Bianca betackar sig även folks sympatier, ”det här är inget tyck synd om mig så kom inte med den skiten heller tack”, skriver hon. I nästa story som är ett rörligt klipp på hur Bianca färdas i en bil, så gråter influencern.

Annons

”Kan ni snälla sluta tagga mig i era storys där ni skriver vidriga meningar om mig (…) Och om det är mina tårar som krävs för att det ska ta slut så…”

Bianca skriver vidare att hon vet att hon inte ska ta åt sig men att det är lättare sagt än gjort att vara stark ”varje dag, hela dagarna, året runt, varje år”.

Får stöd av Linnea Widmark

Hennes inlägg har väckt mångas oro för hennes välmående. En av de som reagerat starkt är Biancas lillebror Benjamins ex-flickvän, Linnea Widmark. Hon skriver på Instagram story:

”Jag vaknar upp och det första jag ser på Instagram är en storgråtandes Bianca, som måste logga ut från Instagram idag för att hon får så pass mycket hat”.

Linnea var tillsammans med Benjamin Ingrosso under 6 års tid och skriver i sin story att Bianca ligger henne otroligt nära hjärtat samt att hon inte klarar av vetskapen om att Bianca nu mår så här dåligt. ”Människor tar livet av sig på grund av mobbning!!! Förstår ni ens?”, frågar Linnea.

Hon skriver att det bästa vore om alla nätmobbare fick träffa psykolog och tillägger att ”det är så enkelt att vara snäll. Herregud”.

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons