Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Bianca Ingrosso backas av exet Phillipe Cohen efter hatstorm

07 mar, 2021 
AvJessica Rådne
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut för flera månader sedan och nu uttalar han sig för första gången sedan uppbrottet om sin exflickvän – i form av fint stöd.
Annons
"Bianca får för sig saker hela tiden"Brand logo
"Bianca får för sig saker hela tiden"

Bianca Ingrosso, 26, lämnar en tuff vecka bakom sig. Det startade med att ett samarbete med ett företag som gör intimvårdsprodukter fick stark kritik. I en reklamfilm för företagen agerade Bianca ansiktet utåt åt menscykelns olika stadier. Kritikerna menade att Bianca anspelade på sex och snart haglade hatstormen in över influencern.

På fredagen postade Bianca en video på Instagram story där hon grät och bad följarna sluta tagga henne i elaka inlägg. Hon fick snabbt stor backning från vänner och fans. En speciell person ryckte även ut till hennes försvar – ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 26.

Biancas ord om uppbrottet

Bianca och Phillipe har haft ett av- och på-förhållande i flera år som sedan några månader tillbaka är av. Bianca bekräftade nyligen uppbrottet genom att i en Youtube-video säga:

– Det som hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag velat hålla privat, det finns ingen anledning eller regel för att jag ska berätta det. Men jag är ju inte i ett förhållande med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock eftersom att vi har gjort slut ett antal gånger. Och det vill jag absolut inte heller skämta bort, för det har varit vår resa. Vi har gjort det vi behövt göra för att må bra i stunden.

Annons

Bianca poängterade i samma video att hon inte hyser några agg mot Phillipe efter uppbrottet, tvärt om.

– Jag kommer för alltid att älska Phillipe, han är fortfarande familj, min bästa vän, och jag tror aldrig att jag kommer att släppa honom. Jag tror aldrig att vi kommer att släppa varandra. Vi har fortfarande väldigt mycket kärlek och känslor för varandra, och är långt ifrån över varandra, sa hon.

Phillipe Cohen: ”Sluta”

Phillipe har ännu inte kommenterat uppbrottet. Men i helgen tog han till orda för att stötta Bianca genom att han postade en skärmdump från videon där Bianca gråter och bad att få slippa hatska kommentarer. Phillipe skrev:

”Mobbning gör alltid lika ont, oavsett om det är i person eller bakom en skärm. Sluta va så jävla elaka”.

Bianca har även fått stöd av tidigare bästa vännen Alice Stenlöf som skrev på Instagram att ”Någon som jag alltid sett upp till är Bianca Ingrosso , en fkn krigare när det kommer till att borsta av hat” och lillebror Benjamins ex-flickvän Linnea Widmark som postade ”Hon förtjänar inte ens 1% av hatet hon får”.

Bianca själv har i helgen tackat för all fin pepp genom att på Story säga ”Jag vill att ni ska veta att jag tog in all kärlek”.

Foto: Instagram

Annons