Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Bianca Ingrosso avslöjar – hen är mitt frikort

16 feb, 2020 
AvEmma Castman
Bianca Ingrosso är känd för att dela med sig av det allra mesta – och i en ny video på Youtube avslöjar hon nu vem som är hennes frikort. Kan du gissa svaret?
Annons
Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos stilresa genom åren

Nyligen hade Bianca Ingrosso en frågestund på sin Youtube-kanal där hon besvarade några av sina följares vanligaste frågor. Bland annat avslöjade hon vilka poddar hon brukar lyssna på – och vilken dag som hon tycker är veckans bästa.

Därtill fick Bianca frågan om vem som är hennes ”frikort i hela världen”, och svaret föll på en 39-årig amerikansk skådespelare:

– Jag har inte riktigt förstått det här med frikort, men det finns en kille som jag tycker är väldigt väldigt snygg. Och man får ju tycka att andra är snygga. Det är i alla fall han som jag aldrig vet namnet på. Han från Sons of Anarchy, säger hon samtidigt som det klipps in en bild på skådespelaren Charlie Hunnam.

– Men Phillipe är det absolut snyggaste jag sett. Så jag menar inte att han är snyggare än Phillipe. Nu pratar vi liksom frikort i kändisvärlden, avslutar hon med att säga.

Skådespelaren Charlie Hunnam
Förutom Sons of Anarchy spelar Charlie Hunnam bland annat i King Arthur: Legend of the Sword.

Relation till Phillipe – upp och ner

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen träffades i tonåren, och har under flera år haft ett av-och-på-förhållande. Sedan ett par månader tillbaka verkar det dock som att kärleken återigen spirar. I början av året la Bianca nämligen upp ett inlägg på Instagram där hon kärlekshyllar Phillipe:

Annons

”Mitt allt. Vår historia då vi har gjort slut flera gånger spelar ingen roll och oavsett vad folk säger så är det VÅR historia att berätta och ingen annans. Jag älskar dig så otroligt mycket och du gör mig till den bästa Bianca jag kan vara. Tack för att jag får leva livet med dig, dig och ingen annan. Älskar dig mest av allt.”

Foto: Karin Törnblom/TT

Läs mer: 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons