Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Bianca Ingrosso avslöjar – det tjänar jag mest pengar på

01 apr, 2020 
AvEmma Castman
Bianca Ingrosso under en intervju
I en ny video på Youtube berättar Bianca Ingrosso vilket av alla hennes jobb som ger bäst betalt. Här är svaret!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren om deras relation: "Vi skulle säker ryka ihop om vi bodde tillsammans"Brand logo
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren om deras relation: "Vi skulle säker ryka ihop om vi bodde tillsammans"

Intresset för Bianca Ingrosso är stort. På Youtube har hon drygt 340 000 prenumeranter, och på Instagram följs hon av inte mindre än 1,1 miljoner användare. Samtidigt driver influencern två egna varumärken, agerar jurymedlem i tv-programmet Talang och syns i den egna realityserien Wahlgrens värld.

I en ny video på Youtube svarar Bianca Ingrosso nu på frågor från sina följare, och en av de funderingar hon väljer att besvara är vilket av alla jobb som ger henne bäst betalt – samarbetena på sociala medier, uppdraget i Talang, videorna på Youtube, Wahlgrens värld, Caia Cosmetics eller By Bianca?

– Som det ser ut just nu så tjänar jag bäst på Caia. Det är Caia och samarbetena som jag tjänar bäst på. Men absolut bäst är Caia, svarar Bianca.

Lanserade Caia Cosmetics 2018

Det var i november 2018 som Bianca Ingrosso lanserade Caia Cosmetics tillsammans med Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Matsch. Sedan dess har varumärket rönt stora framgångar, och i juni förra året rapporterade sajten Breakit att Caia Cosmetics sålt produkter för minst 20 miljoner kronor.

Annons

Men allt går inte som en dans på rosor. Under det senaste halvåret har Caia Cosmetics fällts för könsdiskriminerande reklam – hela tre gånger.

Det är organisationen Sveriges kvinnolobby som anmält företaget, och i ett av de fällande besluten från Reklamombudsmannen (RO) går det bland annat att läsa att företagets reklam framställer ”kvinnorna som sexobjekt på ett sätt som är nedvärderande för kvinnor i allmänhet”.

Här kan du läsa mer om anmälningarna och besluten om att fälla Caia Cosmetics.

Foto: Björn Lindahl/Aftonbladet/TT

LÄS MER:

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgrens galna miljonsuccé

Bianca Ingrossos stilresa genom åren – då och nu

Så träffades Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons