Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Beyoncés fina gest till Taylor Swift – stjärnans svar

21 mar, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
Taylor Swift fick en fin present av Beyoncé – och tackade.
Två historiska ikoner, som verkar ha en ömsesidig respekt för varandra. Efter Grammygalan gratulerade Beyoncé sin artistkollega Taylor Swift – som svarade på ett lika hyllande sätt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Grammys 2021: Se kändisarnas looks från röda mattanBrand logo
Grammys 2021: Se kändisarnas looks från röda mattan

Förra helgen hölls Grammygalan i USA, där musikeliten prisades och hyllades.

Meghan thee stallion tog hem utmärkelsen årets nykomling och framförde tillsammans med Cardi B WAP, Dua Lipa fick en Grammy för årets popalbum och tackade Tove Lo, och Billie Eilish prisades för sin Bond-låt No time to die – trots att filmen inte ens haft premiär.

Ja, det var mycket som hände under galan, och två artister som blev historiska var Beyoncé Knowles och Taylor Swift.

Historiska priserna

”Queen Bey” kammande nämligen hem sin 28 Grammy-statyett, fler än någon annan artist någonsin. Den historiska milstolpen kom när hon vann i kategorin årets r'n'b-framträdande för låten Black parade.

– Jag är så hedrad och jag är så taggad. Som artist ser jag det som min uppgift att mitt arbete speglar nutiden, och det har varit en sådan tuff tid. Jag ville med Black Parade lyfta upp, inbringa mod till och fira alla svarta drottningar och kungar som fortsätter att inspirera mig och inspirera resten av världen, sa Beyoncé i sitt tacktal.

Annons

Hon tog också hem bästa raplåt och -framträdande för Savage, och bästa musikvideo där också hennes nioåriga dotter Blue Ivy var med och prisades.

Taylor Swift gick också till historien, som den första kvinna att för tredje gången vinna priset årets album. Det gjorde hon för överraskningsalbumet Folklore. Hon är nu i fint sällskap. De enda andra som vunnit den kategorin tre gånger är Frank Sinatra, Paul Simon och Stevie Wonder – och det är inte omöjligt att hon i framtiden går förbi legendarerna.

Fina hälsningen från Beyoncé

Några dagar efter galan lade Taylor Swift upp en Instagram story, något som Teen Vouge har skrivit om. På bilderna syns en vacker blombukett och en lapp från Beyoncé.

”Grattis till din Grammy. Det var underbart att träffa dig i söndags. Tack för att du alltid är så stöttande. Skickar kärlek till dig och din familj”, står det att läsa.

Taylor Swift svarar och tackar sin kollega.

”Vaknade upp till blommor från drottningen av grace och storhet, Beyoncé, och helt plötsligt är det här den bästa fredagen någonsin”, skriver hon och tillägger:

”Tack, B, och grattis till din episka bedrift i söndags”.

Två historiska artister och goda vinnare, med andra ord.

Foto: TT

Annons