Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Beyoncés känslosamma hyllning till Kobe och Gianna Bryant

24 feb, 2020 
AvEmma Castman
Besöksrekord på Louvren i Paris – tackar Beyoncé och Jay-Z
Under en minnesceremoni för Kobe Bryant framförde Beyoncé en av basketlegendens absoluta favoritlåtar – nämligen XO. Spana in det känslosamma klippet här!
Annons

Beyoncés 5 mest inspirerade citatBrand logo
Beyoncés 5 mest inspirerade citat

Den 24 februari inledde Beyoncé den offentliga minnesstunden för basketlegendaren Kobe Bryant, 41, och hans 13-åriga dotter Gianna. Ceremonin arrangerades i Los Angeles Lakers hemmaarena Staples Center, och på plats fanns bland annat Vanessa Bryant, fru till Kobe och mamma till Gianna.

Beyoncé, som dagen till ära vara klädd i en gul kostym, inledde minnesstunden med att sjunga sin hitlåt XO från 2013. Efter en kort stund avbröt hon dock sitt uppträdande och sa:

”Jag är här för att jag älskar Kobe, och detta var hans favoritsång”.

Hon förklarade vidare att hon ville börja om låten, och att alla i publiken gärna fick sjunga med. Resultatet blev ett mäktigt och känslosamt framträdande som avslutades med låten Halo. Spana in det här:

Omkom i en helikopterolycka

Det var den 26 januari i år som Kobe och Gianna Bryant omkom i en helikopterkrasch. Sammanlagt befann sig nio personer ombord, och samtliga avled.

Kobe Bryant med familj
Vanessa och Kobe Bryant tillsammans med två av deras fyra döttrar.

Exakt vad som orsakade kraschen är ännu inte fastställt, men Vanessa Bryant ska ha lämnat in en stämningsansökan mot företaget som ägde helikoptern och som familjen anlitade på regelbunden basis, det skriver bland annat TMZ. Enligt stämningsansökan hade företagets helikoptrar inte tillåtelse att flyga under så dåliga siktförhållanden som rådde den dagen.

Vilken summa Vanessa Bryant stämt företaget för är inte känt.

Foto: TT

LÄS MER: 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons