Beyoncés 34 hetaste scenklänningar genom tiderna

21 jul, 2016 
AvAxel Scholtze
Från glittrande paljetter till hårt skinn – bow down för Beyoncés 34 hetaste scenkostymer genom tiderna.
Annons

Vi kan inte med ord beskriva hur TAGGADE vi är inför Beyoncés konsert på Friends Arena i Stockholm på tisdag. På ELLE-kontoret spelar just nu Bey i högtalarna från morgon till kväll – ofta blir det en och annan dans mellan modeartiklarna.

För att tagga extra mycket djupdök vi i bildarkiven för att hitta de Beyoncés hetaste, mest glamorösa och sexiga scenkostymer – och ja, det tog en stund. Beyoncé kallas Queen B av en anledning.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Minns ni den svarta läderklänningen från Super Bowl 2013? Den midnattsblå paljettdräkten från The Mrs. Carter Show? Eller den korta denimdräkten från On The Run?

Tillbakablick: Några av Beyoncés bästa outfits genom åren:

Videon kunde inte hittas

Klicka in i bildspelet för att återupptäcka superstjärnans snyggaste look! Där hittar ni även en tjuvtitt på hennes Formation-oufits. Ett ord: flawless!

Foto: All Over Press, Stella Pictures

Annons