Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Oväntade regler Beyoncés personal måste följa

22 feb, 2023 
AvEmma Castman
Beyoncé i gul klänning
Alltid i tid och fokus på att assistera framför kontrollera – det är två exempel på regler som Queen B satt upp för sin personal. Spana in fler anställningskrav signerade Knowles-Carter här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här slår Beyoncé ofattbara rekordet - se hennes tacktalBrand logo
Här slår Beyoncé ofattbara rekordet - se hennes tacktal

Hur är det egentligen att jobba för världens största artist? Ja, vi tänker så klart på Beyoncé!

Faktum är att det finns flera exempel på regler som de anställda måste följa… Se här!

Regler för Beyoncés anställda

Måste komma i tid

Vi börjar med det viktigaste – kom i tid. Beyoncé tar sitt arbete på största allvar, och för att få allting att fungera är det viktigt att personalen är tillgänglig som planerat. Tid är pengar och pengar är värdefulla.

Ska assistera – inte kontrollera

För Queen B är det viktigt att ha kontroll och själv avgöra vad hon ska göra och när hon ska göra det. Personalen får mer än gärna assistera, men på Beyoncés villkor – för det är hon som bestämmer. Och det är inte för att hon tror bättre om sig själv än andra, utan för att hon värdesätter kvinnligt ledarskap och vill ha koll på sin business.

Annons

Beyoncé har till exempel engagerat sig i rörelsen I'm Not Bossy, I'm The Boss, som stödjer kvinnliga ledare och promotar kraften i att vara sin egen chef.

Måste kunna hålla hemligheter

Ska du arbeta för Queen B är det av största vikt att du kan hålla hemligheter. Oavsett om det handlar om ett nytt album, en världsturné eller en graviditet är det viktigt för Beyoncé att själv få bestämma när nyheter ska avslöjas. Personalen måste därför följa strikt sekretess, och läcker någon till media är det tack och hej – direkt.

Får inte blanda in privatlivet

Jay-Z har berättat för sina anställda att medan de är på jobbet får det inte diskutera sitt privatliv – och Beyoncé är likadan. Bey och Jay Z är kända för att arbeta hårt, och de förväntar sig samma höga arbetsmoral av sin personal. Att ägna sig åt personliga saker under arbetstid är därför strikt förbjudet.

Måste ha empati

Sist men inte minst, vikten av empati. För Beyoncé är nämligen vänlighet alltid prioritet ett – både på jobbet och privat. Hon värnar om ett respektfullt arbetsklimat där alla bryr sig om varandra och sprider glädje och energi.

För att visa tacksamhet mot sin personal är Queen B noga med att skämma bort dem med allt från fester och gåvor till middagar och event.

Artikelinspiration: The Richest

Foto: TT

Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
Annons