Beyoncé och Jay-Z släpper gemensamt album – här är första videon

Beyoncé och Jay-Z släpper gemensamt album – här är första videon

Under lördagen kom nyheten – Beyoncé och Jay-Z släpper gemensamt album.
18 juni, 2018

Beyoncé har verkligen en grej för överraskningar. Redan under sommaren 2016 skrev artisten in sig i historieboken när hon, utan minsta hint, släppte albumet Lemonade – och nu för enbart två dagar sedan upprepade historian sig. Under helgens London-konsert avslöjade Beyoncé och maken Jay-Z att de släpper ett gemensamt album. Förstår ni vilken gåshud gästerna på plats måste fått?

Så, vad vet vi so far? Det gemensamma albumet heter Everything Is Love och består av nio albumspår. Spåren finns via Tidal och på Spotify och blir därmed första albumet Beyoncé släpper sedan megasuccén Lemonade.

En viktigt detalj som måste nämnas är att Beyoncé och Jay-Z inte står som albumets avsändare utan använder i stället artistnamnet The Carters. Namnet ska symbolisera tuffa äktenskapstider och återförening. I en intervju i New York Times berättar Jay-Z att parets gemensamma arbete med albumet har fungerat som parterapi. (För er som inte vet har Beyoncé och Jay-Z gått igenom en lång äktenskapssvacka och nu förnyat sina löften.)

I samma veva som albumet hamnade på Tidal kom albumets första video och den till albumspåret ”Apeshit”.  Musikvideo är inspelad inne i konstmuseet Louvren i Paris och bilderna är, wait for it, helt magiska. Bredvid, bland annat Mona-Lisa, framför paret den nya låten. Se bilder och hela videon till ”Apeshit” nedan.

Här är videon alla pratar om:

Läs mer:

Beyoncé har förnyat sina äktenskapslöften – här är klänningen hon bar under vigseln

Bo som Beyoncé – nu är hennes lyxvilla till salu

Grammy Awards 2018: Allt om Beyoncés otroliga outfit