Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Beyoncé har förnyat äktenskapslöfterna – Det här bar hon

14 jun, 2018 
AvLisa Segerson
För några månader sedan förnyade Jay Z och Beyoncé sina äktenskapslöften. Och under deras pågående världsturné får gästerna smaskiga och exklusiva bilder från vigseln. Se bilderna och klänningen Beyoncé bar under äktenskapsförnyelsen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Under början av 2018 avslöjade paret Beyoncé och Jay Z att de tillsammans åker på världsturné under sommaren. En historisk händelse som omvärlden prisade och biljetterna sålde, enligt uppgift, slut på några få dagar. Nu, månader senare är turnén i gång och vi kan dagligen frossa i nyheter från de olika spelningarna. Ett stående segment under turnén är en scen under varje konsert där Beyoncé och Jay Z visar upp intima bilder och filmer från en vigsel där paret ska ha förnyat sina äktenskapslöften. Samtidigt som filmerna visas på storskärm sjunger Beyoncé iklädd vita kläder och slöja. Det var i en artikel publicerad på Elite Daily som vi först såg bilder från scenen och fastnade direkt för Beyoncés magiska brudklänning – en riktig, wait for it, dröm.

För er som inte är helt uppdaterade med det senaste Jay Z och Beyoncé-skvallret så förnyade paret sina löften efter en lång äktenskapssvacka. Svackan började kort efter att rykten gällande Jay Z och otrohet poppade upp. När Beyoncé månader senare släppte sitt succéalbum Lemonade – som i princip kort och gott handlade om otrohet – bekräftade Jay Z att ryktena var sanna. Med facit i hand och förnyade löften verkar paret nu vara på rätt bana och scenen under världsturnén där de intima bröllopsbilderna visar upp känns minst sagt berörande. Stockholm får se för sig själva när paret landar i huvudstaden den 25 juni för att genomföra den enda Sverigespelning under turnén.

Annons

Klänningen som Beyoncé förnyade äktenskapslöftena i heter Thelma och är från couturemärket Galia Lahav. Enligt uppgift kostar klänningen 120 000 kronor och modehuset beskriver själva klänningen som väldigt romantisk. Beyoncé stylade klänningen med en slät knut och diamant örhängen. Jay Z och parets barn bar helvita plagg.

Bröllopsklänningen Beyoncé bar!

Bröllopsklänning med släp.

Här ser ni klänningen Thelma. Alla produktbilder hittar ni här. 

Annons
Bröllopsklänning med stora ärmar.

Läs mer:

Jay-Z och Beyoncé kommer till Sverige – snart släpps biljetterna

Ett bryggeri gjorde ölen Biëryoncé – och Beyoncé är inte glad

Drömbeskedet: Beyoncé klar för Lejonkungen

Annons