Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Beyoncé höll Kelly Rowland sällskap vid förlossningen

01 maj, 2021 
AvJessica Rådne
kelly rowland med familj
I januari blev Kelly Rowland, 40, tvåbarnsmor. Nu berättar hon att hennes två Destiny’s Child-BFF:s Beyoncé och Michelle Williams närvarade vid förlossningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
2000 vs 2020 – kändisarna nu och dåBrand logo
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då

Lille Noah Jon kom till världen den 21 januari och blev därmed Kelly Rowland och managern/maken Tim Weatherspoons andra barn. Sedan tidigare har de 6-åriga sonen Titan ihop.

I en intervju med People berättar Kelly Rowland nu att hennes ”systrar” Beyoncé och Michelle Williams var hennes stöd i förlossningssalen – via Zoom-samtal.

Destiny's Child-tjejerna deltog via Zoom

– Vi lät vår familj närvara på Zoom. De fick se Noah komma till värden. Det var vackert, berättar Kelly för tidningen.

Ett helt gäng valde att koppla upp sig på samtalet, berättar hon, inklusive Beyoncé Knowles och hennes mamma Tina Knowles, samt maken Tim Weatherspoons mamma Jackie och Michelle Williams.

destiny's child
Michelle Williams, Beyoncé och Kelly Rowland under Destiny's Childs glansdagar 2002.

Kelly kallar Beyoncé och Michelle för lillens mostrar och menar att de är ”fantastiska, fantastiska, fantastiska, fantastiska” sådana.

Annons

– De kom omedelbart och hälsade på honom, säger Kelly.

Söta bilden på Kelly Rowlands växande familj

I början på april postade Kelly en bild på hela sin lilla familj på Instagram. Hon skrev:

”Tillbakablick till dagen då jag tog hem Noah för att träffa sin storebror TITAN! Nivån på uppspelt var SKYHÖG! Och att se min familj multipliceras har varit mitt hjärtas lycka! Så tacksam för min cirkel av stödpersoner också, ni alla hjälpte mig igenom allt, för det är verkligen en omställning, men så värt det!”.

Bland kommentarerna fanns lyckönskningar från kändisvänner som Cassie, Ciara och Malika Haqq.

Michelle Williams röt ifrån: ”Alla kvinnor vill inte ha barn”

Kelly Rowland och Beyoncé var två av grundarna till Destiny’s Child 1990 och var med ända fram till gruppens splittring 2005. Beyoncé har sedan dess precis som Kelly satsat på familjeliv med tre barn och maken Jay-Z.

Michelle Williams däremot har inte några barn och så sent som i januari röt hon ifrån på skarpen när ett manligt fan påstod på Instagram att hon ”måste skaffa barn”. Michelle skrev till svar att:

”Du är en idiot!!!! Nej, det är så olämpligt att du säger åt en kvinna att hon måste skaffa barn. Tänk om kvinnan inte KAN få barn?? Eller om kvinnan INTE VILL ha barn. HÅLL KOLL PÅ DIN MUN OCH DINA FINGRAR… Låt aldrig någonsin det där kunna ut från din mun eller dina fingrar i ett kommentarsfält till NÅGON igen”, skrev hon och menade att alla ska ”hålla sig borta från kvinnors livmoder”.

Ord och inga visor, punkt.

Källa: People, Today

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons