Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Bennifer gör comeback och Chrissy Teigen är cancelled – Se avsnitt 6 av ELLE Pop här

18 jun, 2021 
AvLouise Berglund
Bennifer och Chrissy Teigen
Bilden på Jennifer Lopez och Ben Affleck alla pratar om, mobbingcirkeln i Hollywood och dessutom – instakontot med över en miljon följare där du ska gissa om folk är ihop eller inte. Helle Schunnesson och Louise Åström avhandlar veckans snackisar i ELLE Pop. Se avsnitt 6 här.
Annons

Det vi alla har väntat på har äntligen inträffat. Bennifer har hånglat i offentligheten. Självklart avhandlas bilden alla pratar om – och det faktum att det här börjar likna en romcom – i veckans avsnitt av ELLE Pop med Helle Schunnesson och Louise Åström.

Dessutom är Hollywood, med Chrissy Teigen i spetsen, inblandad i en mobbingcirkel. Och Louise har hittat ett nytt konto på Instagram som går ut på att gissa om personer är syskon eller ett par.

SE AVSNITT 6 AV ELLE POP HÄR:

ELLE pop #6: Bennifer gör comeback och Chrissy Teigen är cancelledBrand logo
ELLE pop #6: Bennifer gör comeback och Chrissy Teigen är cancelled

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons