Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Benji Madden hyllar Cameron Diaz på mors dag

11 maj, 2020 
AvStina Dahlgren
Cameron Diaz ler
Cameron Diaz firade i helgen sin allra första mors dag som mamma. Skådespelerskans make Benji Madden passade då på att hylla henne ordentligt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kvinnorna som tjänar mest i HollywoodBrand logo
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood

Vid årsskiftet avslöjade skådespelerskan Cameron Diaz, 47, och artisten Benji Madden, 41, att de hade blivit föräldrar.

”Vi är så glada, välsignade och tacksamma över att vi får börja det här decenniet med att berätta om födseln av vår dotter, Raddix Madden. Hon har omedelbart fångat våra hjärtan och gjort vår familj komplett”, skrev de på sina respektive Instagramsidor.

Cameron Diaz höll graviditeten hemlig

Beskedet kom som en stor överraskning då paret lyckats hålla hela graviditeten hemlig. Enligt rykten ska de ha använt sig av surrogatmamma, men det är ingenting som paret själva har bekräftat än.

Cameron Diaz och Benji Madden gifte sig 2015 och har alltid valt att hålla sin relationen väldigt privat. I inlägget på Instagram där de avslöjade dotterns födsel gjorde de också klart att de inte kommer att visa upp några bilder på henne för omvärlden.

Cameron Diaz och Benji Madden håller hand
Paret visar sig sällan på offentliga tillställningar ihop. Det här är en av få bilder som finns på Cameron Diaz och Benji Madden tillsammans.

Benji Madden hyllar hustrun på mors dag

I helgen var det mors dag i USA och mammor i hela landet hyllades och firades. Benji Madden och Cameron Diaz pratar sällan om varandra offentligt, men dagen till ära gjorde Benji ett undantag.

Annons

”Evigt tacksam för min fru som gjorde mig till pappa, och som tar så bra hand om oss varje dag. Den bästa mamman och hustrun och vännen.” skriver han på Instagram.

Han beskriver hur hon går upp tidigt för att ta hand om familjen och alla djur de har, och hur hon ständigt söker information för att de ska bli de bästa föräldrarna till dottern. Benji Madden kallar Cameron Diaz för en naturkraft, och påminner sina följare om att aldrig ta en sådan person för givet.

”6 år tillsammans som blir mer meningsfulla och fyllda av äkta kärlek varje dag. Vilken välsignelse.” skriver sångaren.

Foto: TT, Instagram.

LÄS MER: 

Cameron Diaz om livet som mamma i karantän

Sanningen bakom Cameron Diaz hemliga graviditet

Kändisarnas märkligaste (och roligaste!) gravidcravings

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons