Benjamin Ingrossos egna ord om kärlekslivet efter dejtingryktet

Benjamin Ingrosso

Det har ryktats om att Benjamin Ingrosso dejtar den norska influencern Frøya Sofie Winther. För ELLE berättar nu artisten på Grammisgalan 2022 om hur det egentligen ligger till med kärlekslivet!
20 maj, 2022
2:44

Efter reklamen: Se kändisarna från röda mattan på Grammis Galan 2022

(2:44)

Benjamin Ingrosso kammade hem vinsten som årets artist under Grammisgalan 2022. I samband med galans röda matta fick ELLE ett snack med artisten som haft ordentligt händelserika år på senaste.

Benjamin Ingrossos hemlighetsfulla kärleksliv

Benjamins kärleksliv har varit ett hett ämne sedan uppbrottet med ex-flickvännen Linnea Widmark. Artisten har nämligen sjungit om relationen flertal gånger och öppnade dessutom upp om uppbrottet i tv då han medverkade i Så mycket bättre.

I mars 2022 började det dock spekuleras kring att Benjamin hade funnit kärleken på nytt, något som Hänt var först med att rapportera. Efter att Benjamin och den norska influencern Frøya Sofie Winther lagt ut bilder där de taggat varandra var ryktet igång.

Grammis Galan 2022 - se alla vinnare

Se klippet här!

Men Benjamin har varit sparsam med kommentarer gällande relationen. När Benjamin gästade P4 Extra ställde Titti Schultz en hel del frågor om kärlekslivet och Benjamin bekräftade då att han hade dejtat under året. När han sedan fick frågan om det finns en specifik norsk influencer svarade Benjamin:

– Ehhm...ja det finns massa härliga människor som intresserar mig.

Titti nämnde Frøya Sofie Winthers namn flertal gånger och Benjamin varken dementerade eller bekräftade romansen. Däremot fnissades det en hel del.

Kryptiska svaret om Benjamins relationsstatus

För ELLE berättar nu Benjamin på Grammisgalans röda matta hur kärlekslivet egentligen ser ut och plötsligt låter det kanske inte som att han träffar en viss person.

Hur går det med kärleken?

– Hehhe ja. Jag fokuserar på musiken istället, säger Benjamin.

Så ingen dejting?

– Nja, inte riktigt. Jag håller det löst.

Det låter osäkert?

– Ja det kanske är osäkert.

En sak är iallafall säker, med Benjamins kryptiska svar återstår hans kärleksliv hemlighetsfullt.

Foto: TT Reporter: Olivia Henriksson