Ben Affleck om sin och Jennifer Lopez relation: ”En vacker historia”

ben affleck och jennifer lopez på röda mattan

Ben Affleck reflekterar över sin och Jennifer Lopez nyvunna kärlek. Nu drömmer han om att en dag bli hennes make.
02 december, 2021
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år
1:34

Efter reklamen: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

(1:34)

Slå på ljud

Jennifer Lopez och Ben Afflecks kärlek startade för 20 år sedan när de spelade mot varandra i den romantiska komedin Gigli. J.Lo har beskrivit en känsla av ”this is it” när hon träffade Ben, att han var hennes livs kärlek visste hon direkt. Problemet var bara att Jennifer vid tillfället redan var gift med dåvarande maken Cris Judd. Paret skiljde sig senare samma år, och romansen med Ben tog fart.

Därför tog det slut mellan Jennifer Lopez och Ben Affleck

ben affleck och jennifer lopez 2002

Bennifer när det begav sig, på röda mattan 2002.

År 2002 friade Ben till Jennifer och deras status som Hollywoods hetaste kändispar var ett faktum. Två år senare bröt paret förlovningen och sedan fortsatte livet på varsitt håll för bägge två.

– Vi råkade vara ett par i den tid då skvallerpressen föddes och det kändes som att ’Åh herre gud’, vilken press… Jag tror att i en annan tid med en annan tajming, vem vet hur det skulle kunna ha gått för oss, för det var definitivt äkta kärlek, har Jennifer sagt i efterhand.

Nu har åren gått, tiderna har förändrats, och Jen och Ben har hittat tillbaka till varandra. Ben kommenterar i en färsk intervju med WSJ Magazine parets kärlekshistoria.

Stjärnan drömmer om äktenskap

ben affleck och jennifer lopez på venice film festival 2021

Nu syns Ben Affleck och Jennifer Lopez åter vid varandras sida på världens röda mattor. Här går de på Venice Film Festival 2021 ihop.

Både Ben och Jennifer har sedan de gick skilda vägar hunnit med att uppleva milstolpar i livet som föräldraskap och äktenskap. Åren 2005-2018 var Ben gift med skådiskollegan Jennifer Garner som han fick tre barn med. I den nya intervjun med WSJ pratar Ben om hur han för första gången sedan skilsmässan inser att jobbet inte är allt han har i livet.

– Rädsla drev mig länge till att arbeta hårt. Det är först under de senaste fyra åren som jag lyckats vara mindre rädd, för jag inser nu att jag inte kommer dö utan arbete, säger Ben.

Superstjärnan öppnar upp om sin önskan att en dag leva som någons make igen. Denna ”någon” är underförstått Jennifer Lopez.

– Det absolut viktigaste är att vara en fin pappa. På andra plats kommer att vara en fin man. Och en fin person. Och, du vet, en fin make. Förhoppningsvis, säger han.

Reportern frågar Ben om han vill prata om sin nuvarande relation, och om det är tack vare denna som han blivit sugen på att gifta sig igen. Bens svar gör det tydligt att han vill försöka undvika misstagen som begicks av honom och Jennifer första gången de blev ihop.

Tacksam för en andra chans med J.Lo

– Det finns vissa saker som är privata och intima och bär tyngd på grund av deras intimitet och det faktum att de inte delas med resten av världen, säger Ben.

Relationen med Jennifer Lopez tog som bekant slut sist på grund av den stora pressen från omvärlden.

– Jag känner mig mer bekväm nu med att ha sunda gränser i mitt liv, fortsätter Ben. Jag kan på ett vänligt och rakt sätt säga till er att jag inte pratar om min personliga relation i tidningen. Jag ska utöva lite återhållsamhet den här gången, säger han och konstaterar kring den omstartade relationen att:

– Allt jag kan säga är att det här verkligen är någonting vackert. Det är en bra historia. Det är en jättebra historia.

Källa: WSJ Magazine

Foto: TT