Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Bella och Edwards dotter – så ser Renesmee från Twilight ut idag

08 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
Bella och Edwards dotter – så ser Renesmee Cullen från Twilight ut idag
Twilight-filmerna tog oss med storm på det sena 00-talet. Bella och Edwards dotter Renesmee Cullen, som spelas av Mackenzie Foy, var bara nio när hon första gången dök upp i filmerna. Idag har hon hunnit bli 19 år!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Paren som visar att det finns äkta kärlek i HollywoodBrand logo
Paren som visar att det finns äkta kärlek i Hollywood

Vi minns än idag hypen kring den första filmen i Twilight-serien som visades på bio 2008, och hypen avtog knappast när uppföljarna åren därefter visades på vita duken. Filmerna är baserade på Stephanie Meyers populära böcker med samma namn. Huvudrollerna Edward Cullen och Bella Swan, som spelas av Robert Pattinson, 34, och Kristen Stewart, 30, var inte bara ett par i filmen utan också i verkliga livet. Ja, det gjorde inte direkt spänningen kring filmerna mindre.

I fem filmer kan vi följa Edward Cullen och Bella Swans kärlekssaga, och trots många hinder på vägen (minst sagt) så står Bella och Edward stadiga i slutet. Paret får i filmen också en liten kärleksbebis. Renesmee Cullen, som spelades av Mackenzie Foy, var inte mer än nio år gammal när hon först dök upp i filmerna.

Mackenzie Foy som ​Renesmee Cullen.
Mackenzie Foy som ​Renesmee Cullen.

Det här gör Mackenzie Foy idag

Idag är Mackenzie Foy 19 år gammal, och rollen som Renesmee Cullen är inte den enda vi sett henne i. Att spela Bella och Edwards dotter var bara startskottet av hennes skådespelarkarriär. Hon har medverkat i filmer som The Conjuring och Interstellar, och har huvudrollen i Disneys filmatisering av Nötknäpparen och de fyra världarna.

​Mackenzie Foy är idag 19 år gammal.
​Mackenzie Foy är idag 19 år gammal.

Just nu är hon aktuell i den nya filmen Black Beauty, tillsammans med skådisar som Kate Winslet, 44, och Claire Forlani, 48. Filmen kommer att ha premiär i år på den nya streamingtjänsten Disney Plus som snart lanseras i Sverige.

Annons

På sitt Instagram-konto har Mackenzie Foy närmare en och en halv miljon följare, och för ett par veckor sedan delade hon en bild av sig själv från den kommande filmen. På hennes Instagram dyker det inte bara upp jobbrelaterade bilder, majoriteten av bilderna föreställer henne själv där hon ägnar sig åt vardagliga sysslor likt vilken 19-åring som helst.

Robert Pattinson och Kristen Stewarts relation idag

Robert Pattinson och Kristen Stewart är inte längre ett par, utan gick åt varsitt håll för flera år sedan. I slutet av 2012 bröt paret upp efter att Kristen Stewart varit otrogen med regissören Rupert Sanders.

Idag är Kristen Stewart tillsammans med flickvännen Dylan Meyer, och Robert Pattinson kilar stadigt med flickvännen tillika modellen Suki Waterhouse.

Foto: TT

LÄS MER: 

Författaren avslöjar: Kan bli fler böcker i Twilightserien

Minns du skådisarna i Twilight? Så ser de ut i dag

Minns du alla? Här är 00-talets hetaste kärlekspar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons