Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Bella Hadids nya frisyr – visar upp luggen på fashion week

30 sep, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Bella Hadid
När Bella Hadid dök upp i Paris i veckan gjorde hon det med en ny frisyr.
Modellen har nämligen skaffat lugg!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Bella Hadids bästa looks på röda mattanBrand logo
Se Bella Hadids bästa looks på röda mattan

Supermodellen Bella Hadid ligger ofta i framkant när det kommer till frisyrer och nya hårfärger. Och hon är inte rädd för att testa nytt. Senast i juli i år delade hon mig sig av sin sommarfrisyr på Instagram.

I en story såg det ut som att hennes hår bara nådde till hennes haka och det gick även skymta en liten lugg som ramar in ansiktet.

Lurade följarna med nya looken

Innan dess visade hon och modellsyrran Gigi Hadid en stor utseendeförändring som de gjorde inför en modvisning för Marc Jacobs. När de klev upp på catwalken syntes de med halvrakade huvuden och blekta ögonbryn.

Annons

Systrarna delade sedan ögonblicket på Instagram och Gigi kommenterade det hela med ”vad som helst för Marc” tillsammans med en rakhyvel-emoji.

Följarna blev både chockade och glada, men det visade sig senare att den drastiska förändringen bara var temporär och att det rörde sig om ett stort team som låg bakom modellernas looks, som bara var smink och peruker.

Bella Hadids lugg

Men nu har Bella Hadid skaffat sig en ny frisyr som förmodligen kommer vara kvar lite längre. När hon gästade Fashion week i Paris syntes hon nämligen med en splitterny stripig lugg. Bara några dagar tidigare fotograferades hon på Londons gator med långt hår helt utan lugg.

Bella Hadid i London tidigare i veckan.
Bella Hadid i London tidigare i veckan.
Annons
Bella Hadid i Paris strax efter.
Bella Hadid i Paris strax efter.
Se 5 gånger kändisar haft likadana outfitsBrand logo
Se 5 gånger kändisar haft likadana outfits
Annons

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons