Bella Hadids nya frisyr – visar upp luggen på fashion week

Bella Hadid

TT
När Bella Hadid dök upp i Paris i veckan gjorde hon det med en ny frisyr.
Modellen har nämligen skaffat lugg!
30 september, 2022
Se Bella Hadids bästa looks på röda mattan
0:60

Efter reklamen: Se Bella Hadids bästa looks på röda mattan

(0:60)

Slå på ljud

Supermodellen Bella Hadid ligger ofta i framkant när det kommer till frisyrer och nya hårfärger. Och hon är inte rädd för att testa nytt. Senast i juli i år delade hon mig sig av sin sommarfrisyr på Instagram.

I en story såg det ut som att hennes hår bara nådde till hennes haka och det gick även skymta en liten lugg som ramar in ansiktet.

Lurade följarna med nya looken

Innan dess visade hon och modellsyrran Gigi Hadid en stor utseendeförändring som de gjorde inför en modvisning för Marc Jacobs. När de klev upp på catwalken syntes de med halvrakade huvuden och blekta ögonbryn.

Systrarna delade sedan ögonblicket på Instagram och Gigi kommenterade det hela med ”vad som helst för Marc” tillsammans med en rakhyvel-emoji.

Följarna blev både chockade och glada, men det visade sig senare att den drastiska förändringen bara var temporär och att det rörde sig om ett stort team som låg bakom modellernas looks, som bara var smink och peruker.

Bella Hadids lugg

Men nu har Bella Hadid skaffat sig en ny frisyr som förmodligen kommer vara kvar lite längre. När hon gästade Fashion week i Paris syntes hon nämligen med en splitterny stripig lugg. Bara några dagar tidigare fotograferades hon på Londons gator med långt hår helt utan lugg.

Bella Hadid i London tidigare i veckan.

Bella Hadid i London tidigare i veckan.

TT
Bella Hadid i Paris strax efter.

Bella Hadid i Paris strax efter.

TT
Se 5 gånger kändisar haft likadana outfits
0:51

Efter reklamen: Se 5 gånger kändisar haft likadana outfits

(0:51)

Slå på ljud

Foto: TT