Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bella Hadid säljer lyxiga takvåningen i New York

19 mar, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Lägenheten ligger ute för 6,5 miljoner dollar.
Modellen Bella Hadid köpte en riktigt fin takvåning när det tog slut med The Weeknd.
Och nu ligger lyxlyan ute till försäljning. Se den här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker du inte visste om Bella HadidBrand logo
5 saker du inte visste om Bella Hadid

Några månader efter uppbrottet med The Weeknd köpte supermodellen Bella Hadid en exklusiv takvåning i Soho, New York. Nu verkar hon vara redo för något nytt och säljer lägenheten. Enligt Varity var den tidigare ägare Joe & the juice-grundaren Kaspar Basse.

Den lyxiga våningen är 239 kvadratmeter stor, och ligger ute för 6,5 miljoner dollar, strax över 55,5 miljoner kronor. Hon köpte den själv för 6,1 miljoner dollar.

Kändismäklaren bakom affären

Byggnaden som lägenheten ligger i byggdes 1877 och har bland annat använts som ett showroom för silke innan det 2016 gjordes om till bostäder. Sexvåningshuset har i dag 14 stycken lägenheter, så det är ett väldigt exklusivt boende vi pratar om. Tidigare har också Bella Hadids syster Gigi Hadid bott där tillsammans med Zayn Malik som sålde sitt ställe tidigare i år.

Kontoret, matsalen och vinrummet.
Kontoret, matsalen och vinrummet.

För att lägga till ytterligare en kändis i sammanhanget är det värt att nämna att mäklaren som har hand om försäljningen är Fredrik Eklunds Million dollar listing-rival Ryan Serhant.

Annons

Två badrum och två sovrum

I lägenhetens nedre etage samsas både vardagsrum, kök och middagsrum under samma tegelbetäckta tak. Där är också svarta metallpelare och -rör synliga för att ge utrymmet en industriell look.

Lägenheten jobbar med öppen planlösning.
Lägenheten jobbar med öppen planlösning.

Där ligger också två sovrum och ett hemmakontor. The master bedroom har givetvis en stor walk-in-closet och ett rymligt badrum med vita väggar och detaljer i mörkt trä och mässing. Och en rejäl spegel!

Det stora sovrummet.
Det stora sovrummet.

Det mindre sovrummet saknar egen toalett, men har i alla fall en garderob i mörkt trä och en takkrona och stora fönster.

Annons
Badrummet till master bedroom.
Badrummet till master bedroom.

I allrummet syns också ett förråd för fina viner under trappan som leder upp till den stora uteplatsen med stenplattor.

Där ryms både ett rejält matbord och en väl tilltagen soffgrupp med bord i sten. Det är inte helt olyxigt att ha en privat uteplats på Manhattan, får man säga.

Terrassen är insynsskyddad.
Terrassen är insynsskyddad.

Var Bella Hadid ska ta vägen härnäst återstår att se, så det blir spännande att få veta om hennes nya ställe är lika häftigt.

Foto: TT

Annons