Bella Hadid öppnar upp om kärleken till The Weeknd

Bella Hadid öppnar upp om kärleken till The Weeknd

Bara tre veckor innan de skulle stå på scenen tillsammans gjorde Bella Hadid och The Weeknd slut. Då verkade hon oberörd. Nu berättar hon sanningen om uppbrottet.
14 februari, 2017

Med bara tre veckor kvar till Victoria’s Secrets stora modevisning tog kärleken slut mellan modellen Bella Hadid och artisten The Weeknd slut. Uppbrottet var väldigt publikt, väldigt uppmärksammat, men Bella och The Weeknd hanterade det hela bra. På den stora dagen, då det var dags för VS Fashion Show, stod de på scenen ihop, hon som modell, han som musiker. Bella rörde inte en min. Hon var, till synes, oberörd. Efter showen hyllade hon sitt ex på Instagram, som om allt var helt normalt. Hon var dock inte lika lugn och harmonisk som det verkade. Inte alls.

Senare, bara veckor därefter, fångades The Weeknd på bild, tillsammans med nya flickvännen Selena Gomez. Bellas reaktion: hon avföljde Selena Gome på Instagram, inte sitt ex.

https://www.instagram.com/p/BNes-njAvSj/?taken-by=bellahadid

I en intervju med Teen Vogue öppnar Bella Hadid nu upp om den jobbiga tiden, efter att paret gjort slut.

– Det var mitt första uppbrott, och det var så offentligt. Utomstående kanske tror att jag hanterade det bra men det, men du bär det alltid med dig det, i hjärtat, och det känns väldigt tungt. Det är jobbigt ett tag. Kärlek gör ont, men man måste ta sig igenom det, säger hon.

Hon fortsätter med att tala om känslorna hon har för expojkvännen The Weeknd i dag.

– Jag kommer alltid att respektera honom. Och jag kommer alltid att älska honom.

Foto Stella Pictures