Bekräftat: Kristen Bell kommer tillbaka i nya Gossip girl

Kristen Bell återvänder i nya Gossip girl som har premiär på HBO Max 2020

Nya Gossip girl utan Kristen Bell som berättarröst? Självklart inte. Nyligen bekräftade skaparna av serien att skådespelaren kommer att återvända och precis som förut guida oss genom alla spännande äventyr.
08 november, 2019

Redan i januari i år började det ryktas om att den populära serien Gossip girl, som handlar om de rika ungdomarna Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass, Nate Archibald samt Dan och Jenny Humphrey, eventuellt skulle komma tillbaka i ny tappning. På en pressträff avslöjade nämligen Mark Pedowitz, manager för produktionsbolaget The CW Television Network, att en återkomst av tv-serien varit i åtanke.

Ett drygt halvår senare bekräftades ryktet – serien får en fortsättning.

Nu står det även klart att en välbekant röst från förr kommer att återvända i serien – nämligen Kristen Bells. Precis som tidigare kommer hon att inta rollen som seriens skvallrande och allvetande berättarröst.

– Kristen Bell har alltid varit och kommer alltid att vara Gossip girls röst, sa seriens producenter i ett uttalande, enligt The Hollywood Reporter.

Det handlar nya Gossip girl om

Nya Gossip girl kommer sammanlagt att bestå av tio avsnitt, och dessa kommer att utspela sig åtta år efter originalseriens händelser. Precis som tidigare kommer vi att få följa ett gäng ungdomar i en privilegierad skola på Manhattan, och enligt flera amerikanska medier kommer den nya säsongen att handla mycket om hur användandet av sociala medier, och New York som stad, har förändrats sedan serien hade premiär för tolv år sedan.

I en intervju med E! News berättar skaparen Josh Schwartz att identiteten på ”Gossip girl” inte kommer att vara hemlig denna gång. Han menar nämligen att vi alla, på grund av sociala medier, är vår egen ”Gossip girl” numera, ett fenomen som skaparna kommer spinna vidare på i den nya säsongen.

Alla seriens originalmedlemmar har blivit tillfrågade om att delta, men förutom Kristen Bell har inga bekräftat sin medverkan ännu.

– De har spelat sina karaktärer i sex år, och om de känner att de är nöjda med det så vill vi respektera deras beslut. Men självklart skulle det vara roligt att få se dem igen, sa Josh Schwartz när han fick frågan om de gamla skådespelarna kommer att återvända.

När nya Gossip girl har premiär är inte bekräftat. Men serien utvecklas för Warner medias kommande streamingtjänst HBO Max som lanseras 2020.

Foto: Warner Bros

Läs mer:

22 oväntade saker du inte visste om Gossip girl

20 viktiga lärdomar Blair Waldorf lärt om livet