Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Barnskådespelaren från 13 snart 30 har vuxit upp – här är hon idag

12 nov, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
christa b allen och jennifer garner
Christa B. Allen spelade en yngre version av Jennifer Garners karaktär i den romantiska komedin 13 snart 30. Inför skådisens egen 30-årsdag har vi tagit reda på hur hon lever idag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Barnskådisar i Hollywood nu och dåBrand logo
TV: Barnskådisar i Hollywood nu och då

Den amerikanska romcom-filmen 13 snart 30 (13 Going On 30) hade premiär 2004. Handlingen tar sin början när den 13-åriga flickan Jenna Rick, spelad av Christa B. Allen, drömmer om att snabbspola sina tonår och bli en vuxen kvinna. Under en sällsynt misslyckad födelsedagsfest önskar Jenna att hon vore 30 år. När hon vaknar upp nästa morgon har önskan gått i uppfyllelse och nu spelas den äldre versionen av samma karaktär av Jennifer Garner.

Allt i hennes liv stämmer, hon har jobb, pojkvän och fin lägenhet– men i själen är hon fortfarande en tonåring. Detta skapar massvis med komiska situationer under filmens gång, som när den 30-åriga Jenna ska klä sig och tar fram sådant hennes 13-åriga jag tycker om.

Annons
scen ur 13 snart 30
Jennifer Garner spelar den vuxna Jenna, som fortfarande klär sig som ett barn.

Nu har åren gått även i barnskådisen Christa B. Allens verkliga liv. I dagarna fyllde hon 30 och passade på att skicka en liten hälsning till sina 550K följare på Instagram. Om du någon gång undrat hur karaktären Jenna skulle sett ut i vuxen ålder med Christa B. Allen i rollen har du svaret här:

christa postar bild på instagram klädd som jennifer garner i 13 snart 30
Christa firar sin 30-årsdag med att klä sig som Jennifer Garners karaktär i 13 snart 30.

Anspelar på succéfilmen i egen mini-serie

I samma andra har Christa spelat in en mini-serie i fem delar där hon låter en barnskådespelare spela hennes 13-åriga jag. I klippen som Christa postat på sitt Instagramkonto spelar hon sitt 30-åriga jag som går igenom en kris inför allt hon känner att hon förväntas leva upp till som vuxen. Hennes 13-åriga jag ger henne lugnande ord om att allt är som det ska vara och att hon ska vara snäll mot sig själv.

Annons

”Thirty, flirty and thriving”, har Christa skrivit vid klippen.

Musikprojekt och långt skådis-CV

Så förutom att vuxenlivet gett henne en del att tänka på, hur ser Christa liv ut idag? Hon är fortfarande skådespelare och en titt på Imdb visar upp ett imponerande CV av främst tv-serier och filmer. I komedin Flickvänner från förr (2009) spelade hon åter igen mot Jennifer Garner. Åren 2011-2015 hade hon en stående roll i tv-serien Revenge, och genom åren har vi även sett Christa i Grey’s Anatomy, ER, CSI: Crime Scene Investigation och Cold Case.

Annons
christa b allen som vuxen
Christa B. Allen har vuxit upp.

Vid sidan om skådiskarriären är hon även del av musikduon Pour Vous vars låtar finns på Spotify.

På Instagram story konstaterade Christa nyligen att:

– Jag vill bara säga att jag har bokstavligen aldrig i livet känt mig sexigare, smartare eller mer kraftfull än jag gör JUST NU.

Källa: People

Foto: Instagram, TT

Se också: 5 snackisar från veckan som har gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som har gått
Annons