Barack och Michelle Obamas lyckomeddelande till världen på alla hjärtans dag

15 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
Michelle och Barack Obama tar ordet gullig till nya höjder. Anledningen? Kolla in parets Twitter-meddelanden till varandra på alla hjärtans dag.
Annons

Hur firade ni alla hjärtans dag i går? Vad ni än gjorde hade ni det knappast lika gulligt och mysigt som Michelle och Barack Obama.

Amerikas ex-president och hans hustru har ju nyligen fångats på bild då de njutit av en mycket välförtjänt semester på de Brittiska Jungfruöarna, i östra Västindien. Och ledigheten tycks ha gjort paret gott. Obamas är ju kända för att vara otroligt gulliga och härliga mot varandra men frågan är om de inte nu tagit kärleksmyset till en helt ny nivå.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

På alla hjärtans dag sände paret varsitt kärleksmeddelande till varandra, och resten av världen, via Twitter. Och man sparade knappast på krutet.

Glad alla hjärtans dag, Michelle Obama, skrev Barack.

Han fortsatte:

– Nästan 28 år med dig nu, men det känns alltid nytt.

Ungefär en timme senare svarade Michelle sin make, men en egen post på Twitter. Under ett foto, på parets fötter i sanden på en strand skrev hon:

– Glad alla hjärtans dag till mitt livs kärlek och min favoritperson att ha med på en ö.

Foto Stella Pictures

Annons