Backstreet Boys och Spice Girls diskuterar gemensam turné!

09 oktober, 2015

Jajamensan, du läste rätt – 90-talets två största popgrupper kan vara på väg att åka på gemensam comeback-turné!

För oss som växte upp på 90-talet är det här en nyhet som verkligen engagerar. Backstreet Boys och Spice Girls var de odiskutabelt största banden i en tid då pojkband och flickband slog upp som svampar ur marken. Vi ska inte rabbla alla som hade mer eller mindre lyckade karriärer, utan låt oss istället fokusera på kungarna och drottningarna av popmusik på 90-talet.

Snacket och ryktena om att banden skulle göra en gemensam turné har florerat i omgångar, men inga uttalanden från medlemmarna som tytt på att det funnits någon sanning i det har kommit – förrän nu. Det är i en intervju med tidningen Rolling Stone som en av medlemmarna i Backstreet Boys, A.J. McLean säger att det är möjligt.

– Spice Girls-turnén är en idé som funnits där de senaste 1,5 åren och det är något vi fortfarande pratar om, säger A.J. McLean.

Det är klart att det är en bit kvar tills de båda grupperna står på Friends Arenas scen tillsammans, men det är inte desto mindre en bekräftelse på att diskussioner förs och väl värd att bli uppspelt över! Tänk dig en konsert full med låtar som ”Wannabe”, ”Spice up your life”, ”Viva forever”, ”As long as you love me”, ”I want it that way” och ”I’ll never break your heart”. Ja, vi kan fortsätta rabbla de låtar vi vill höra hur länge som helst, men låt oss hoppas att planerna blir till verklighet! Tills dess bjuder vi på ett klipp från när Backstreet Boys framförde ”As long as you love me” i programmet Söndagsöppet i SVT. Året var 1997.

Mer musik från ELLE:

Ed Sheerans underbara cover av Ain’t no sunshine >

Beyoncé hyllad av Michelle Obama – och i duett med Ed Sheeran och Eddie Vedder >